Testim neden böyle

bilemedim28

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2024
16
2
1
29
Hanımlar merhaba 5aydır çocuk istiyoruz. Doktora gittim ama 1yıl dolması lazım dedi. Sadece ultrason ile karnıma baktı rahim duvarınız ince dedi başka da bir şey söylemedi. Vitaminlerden oluşan bir hap verdi düzenli kullanıyordum. Bugün test yaptım adetime 7 gün var. Ama artık o günü bekleyip hayal kırıklığına uğramaktan çok yoruldum. Testte ilk sadece tek çizgi çıktı tam çöpe atacaktım . Bu şekilde oluştu. Ne yapmam lazım tekrar test yapsam mı . Böyle bir şeyle karşılaşan oldu mu

Eklentiler

• 1718526912709..webp
    1718526912709..webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 85
Bu kaset testte regliye 7 gün kala sonuç vereceğini sanmıyorum. Erken gebelik testleri bile 6günden önce bir şey ölçemiyor. Biraz daha bekleyin bence

Tekrar yaptım hiç bir şey çıkmadı. Sanırım söylediğiniz gibi bozuk. Artık gerçekten çok yoruldum. 5 aydır hayal kırıklığı içinde bir ümitle ne olsa hamileyim herhalde yönüne çekiyorum. Kusuruma bakmayın bir anlık heyecanla saçma bir soru oldu

Tekrar yaptım hiç bir şey çıkmadı. Sanırım söylediğiniz gibi bozuk. Artık gerçekten çok yoruldum. 5 aydır hayal kırıklığı içinde bir ümitle ne olsa hamileyim herhalde yönüne çekiyorum. Kusuruma bakmayın bir anlık heyecanla saçma bir soru oldu
İnşallah tez vakitte pozitifi görürsünüz

Hanımlar merhaba 5aydır çocuk istiyoruz. Doktora gittim ama 1yıl dolması lazım dedi. Sadece ultrason ile karnıma baktı rahim duvarınız ince dedi başka da bir şey söylemedi. Vitaminlerden oluşan bir hap verdi düzenli kullanıyordum. Bugün test yaptım adetime 7 gün var. Ama artık o günü bekleyip hayal kırıklığına uğramaktan çok yoruldum. Testte ilk sadece tek çizgi çıktı tam çöpe atacaktım . Bu şekilde oluştu. Ne yapmam lazım tekrar test yapsam mı . Böyle bir şeyle karşılaşan oldu mu
Adete 7 gün varken neden test yapıyorsunuz? Hamile kalsan bile negatif çıkacaktır sonuç. Bu şekilde yaparsan daha çok yipranirsin zaten. Adetiniz gecikirse test yapın ki daha az hayal kırıklığına uğrayın. Vücut stresten de etkileniyor malesef. 5 ay gerçekten az bir süre. Size çok geliyor gibi hissetirebilir ama yıllar geçip olmadığını da düşünün. Malesef herkes ilk denemede hamile kalmıyor. Sürecin başından kendini salma sana tavsiyem. Bilemezsin ne zaman olacağını. Belki bu ay belki 3 ay sonra belki 2 yıl sonra..

Back
X