Testim negatifmi pozitifmi?

Buketsoylu888

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2018
2
0
1
32
Merhaba iliskiden 15 gun gecti adetime de 5 gun var bu test bugune ait negatifmi pozitifmi? :( tesekkurler!

Eklentiler

• IMG_3214.webp
    IMG_3214.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 278
  • IMG_3215.webp
    IMG_3215.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 291
Negatif görünüyor ama bu testlere güven olmaz benim adetimide 3-5gün geçmisti yinede silik çizgi çikmisti.Gülüp geçmiştim çünkü adetten 5-6gün önce kan testiyle hamile oldugumu zaten öğrenmiştim hemde degerlerim baya yüksekti ikiz zannnetmisti doktor.

Hemen cıktıysa pozıtıf duruyo ama bekleyıp cıktıysa o testın buharlasma cızgısıde olabılıyo. Erken gebelık testlerınden yaptın sanırım

Merhaba iliskiden 15 gun gecti adetime de 5 gun var bu test bugune ait negatifmi pozitifmi? :KK43: tesekkurler!
Cnm adetin gecsin önce oyle yap. Ben cok yanildim bu adet öncesi testlerden. Burda yok gözüküyor ama adetten sonra iki net cizgiyi görebilirsin. Ben ikinci kizima 4-5 gun varken yapmıştım negatifti adetim ya iki gün gecisti buyuk ihtimal yada adet günümdü iki cizgiyi görmüştüm ki hatta control cizgisinden once cikmisti T cizgisi.. hic belirtimde yoktu yaniii oyle, bekle derim biraz daha. Gereksiz üzüntüye kapılma tmm cnm:super:

Bazen de kımyasal gebelık olabılıyo sen adet gecıkmenden hemen sonra bı kan testı yaptır bence var gibi bende ilk gebelıgımı boyle sılık bı sekılde ogrenmıstım adetıme bıkac gun kala ucuz kaset testlerde

İkinci çizgi silik duruyor daha çok yeni hamile olabilirsin benimde aynı böyleydi adetten 2 gün önce yapmıştım hemen doktora gittim hamileymişim :emir_bebek:
(sonra düştü kimyasal gebelikmiş)

Back
X