P Prensesp Üye Kayıtlı Üye 4 Mart 2021 106 En iyi cevaplar 1 33 18 25 5 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Prensesp #1 Iyı gunler 5 gun adet gecıkmem oldu ve bugun test yaptım ve cıkıp cıkmadıgını anlamadım ben rıca etsem var mı yok mu caba cevaplarmısınız Eklentiler IMG_20210504_173853.webp 5 KB · Görüntüleme: 61
Iyı gunler 5 gun adet gecıkmem oldu ve bugun test yaptım ve cıkıp cıkmadıgını anlamadım ben rıca etsem var mı yok mu caba cevaplarmısınız
En iyi cevap P P Prensesp 5 Mayıs 2021 Ya ben testı yaptım ve koydum kenerı heycandan hatırlmıyom benım gebelıklerım sıkıntı gecıyo ay once kurtaj oldum sızce hamılemıyım dıyılmıyım kı
Ya ben testı yaptım ve koydum kenerı heycandan hatırlmıyom benım gebelıklerım sıkıntı gecıyo ay once kurtaj oldum sızce hamılemıyım dıyılmıyım kı
A ayse2325 Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Eylül 2020 2.614 2.373 83 5 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Prensesp #2 Gebelik var hayırlı olsun Olumlu oy 0 Olumsuz oy
L Limonlu Su "Nasipten öte yol yok, her şeyin hayırlısı." Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 4 Nisan 2020 9.887 21.478 278 5 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Prensesp #3 Prensesp .!.: Iyı gunler 5 gun adet gecıkmem oldu ve bugun test yaptım ve cıkıp cıkmadıgını anlamadım ben rıca etsem var mı yok mu caba cevaplarmısınız Genişletmek için tıkla... Kaç dk çok eğer 10 dk icinde çıktıysa pozitif duruyor Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Prensesp .!.: Iyı gunler 5 gun adet gecıkmem oldu ve bugun test yaptım ve cıkıp cıkmadıgını anlamadım ben rıca etsem var mı yok mu caba cevaplarmısınız Genişletmek için tıkla... Kaç dk çok eğer 10 dk icinde çıktıysa pozitif duruyor
P Prensesp Üye Kayıtlı Üye 4 Mart 2021 106 En iyi cevaplar 1 33 18 25 5 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Prensesp #4 Ya ben testı yaptım ve koydum kenerı heycandan hatırlmıyom benım gebelıklerım sıkıntı gecıyo ay once kurtaj oldum sızce hamılemıyım dıyılmıyım kı Olumlu oy 0 Olumsuz oy En iyi cevap
Ya ben testı yaptım ve koydum kenerı heycandan hatırlmıyom benım gebelıklerım sıkıntı gecıyo ay once kurtaj oldum sızce hamılemıyım dıyılmıyım kı
Mune Nirvana Yönetici Super Moderator 12 Temmuz 2006 59.228 226.149 1.223 53 5 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Prensesp #5 Merhaba P Prensesp teknik bir sorun mu yaşadınız? Aynı konuyu 3 kere açmışsınız ve başlık olarak Prenses prenses yazmışsınız, konu içeriğini özetleyen başlıklar yazmalısınız ve aynı konuyu defalarca açmamalısınız Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Merhaba P Prensesp teknik bir sorun mu yaşadınız? Aynı konuyu 3 kere açmışsınız ve başlık olarak Prenses prenses yazmışsınız, konu içeriğini özetleyen başlıklar yazmalısınız ve aynı konuyu defalarca açmamalısınız