Testim pozitif mi?

Salep1107

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2022
33
16
3
31
Herkese hayırlı bayramlar. Gecikmemin 9. Günü yani bu sabah test yaptım ve fotoğraftaki gibi çıktı. Şimdi şöyle bir durum var bebek varsa bile 15-17günlüktür. Çünk üeşim eğitimdeydi ve nisan 15ten sonra ilişki oldu. Bukadar küçük bebek testte çıkar mı? Testim 6. Dakikasında bu şekilde.
IMG_20220502_065834.webp

Herkese hayırlı bayramlar. Gecikmemin 9. Günü yani bu sabah test yaptım ve fotoğraftaki gibi çıktı. Şimdi şöyle bir durum var bebek varsa bile 15-17günlüktür. Çünk üeşim eğitimdeydi ve nisan 15ten sonra ilişki oldu. Bukadar küçük bebek testte çıkar mı? Testim 6. Dakikasında bu şekilde.Eki Görüntüle 3059218
Ben gördüm çizgiyi hayırlı olsun :) gebelik hesaplamasında son adetten itibaren sayılır. Yani 28 günde bi adet oluyorsan adet gününe kadar 4 hafta. 9 gün geçmiş Sen 5. Haftayı da geçmiş olabilirsin :)

Herkese hayırlı bayramlar. Gecikmemin 9. Günü yani bu sabah test yaptım ve fotoğraftaki gibi çıktı. Şimdi şöyle bir durum var bebek varsa bile 15-17günlüktür. Çünk üeşim eğitimdeydi ve nisan 15ten sonra ilişki oldu. Bukadar küçük bebek testte çıkar mı? Testim 6. Dakikasında bu şekilde.Eki Görüntüle 3059218
Kan testi verirsen dr kaçıncı haftada olduğunu da söyler. Darısı tüm isteyenlere inşallah :)

Evet hamilesin hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin hemen gidip bı kan testi yaptır beta HCG 1000 olunca kese görünüyor

Teşekkür ederim ama şu an baktığımda çizgi bu kadar belli değil. Sizce ilk gördüğüm mü geçerli. Bayram için memlekete gideceğiz umarım hemen doğrulayabilirim kan testi ile.
İlk 5 10 dk içinde çıkan çizgi geçerli. Hastanede Kan testi verince barkod iste. Sen 2 saat sonra internetten öğrenebilirsin. Sağlık ocağı zaten kapalıdır

Back
X