- Emoji Skoru
- 5
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi ozgenurgok
-
Test hangi marka canım? Var görünüyor. Yarın ilk idrarla tekrar yaparsanız netleşir inşallahRegli tarihim 27 Nisan normalde ama dünden beri test yapıyorum silik çıkıyor var mı yokmu anlayamadım yardımcı olur musunuz boşuna heves etmek istemiyorum
bu markayı kullanıyorum canım acaba yarın kan testine mi gitsemTest hangi marka canım? Var görünüyor. Yarın ilk idrarla tekrar yaparsanız netleşir inşallah
Normalde bu test yanıltmaz net çıkarır direk kan testi verinbu markayı kullanıyorum canım acaba yarın kan testine mi gitsem
Pozitif gözüküyor kan verip kesinleştir bence. Hayırlı olsunRegli tarihim 27 Nisan normalde ama dünden beri test yapıyorum silik çıkıyor var mı yokmu anlayamadım yardımcı olur musunuz boşuna heves etmek istemiyorum
İnş pozitiftir canım da daha 2 gün gecikmem var acaba testler yanlış mı korkmuyor değilimPozitif gözüküyor kan verip kesinleştir bence. Hayırlı olsun
2 farklı test denemişsin bence gebelik varİnş pozitiftir canım da daha 2 gün gecikmem var acaba testler yanlış mı korkmuyor değilim
Çok teşekkür ederim inş dediğiniz gibi olur Allahım isteyen herkese nasip etsin yarın akşam gidelim bakalım kan vermeyeYarın direk kan verin hayırlı olsun
Kadın doğum doktoruna attım testleri gebelik pozitiftir ama silik olduğu için sağlıklı mı sağlıksız mı bakılması lazım dedi kafam karıştı yardımcı olur musunuzPozitif gözüküyor kan verip kesinleştir bence. Hayırlı olsun
İdrar testine bakarak buna karar verilmez ki ben de silik çizgiyle öğrendim geç yumurtlama ve geç döllenme olmuştu. Kan verip 2 günde bir artışa bakılması lazım beta hcg yeterli yükselince de kese bakılır. Bence aklına olumsuz bir şey getirmeKadın doğum doktoruna attım testleri gebelik pozitiftir ama silik olduğu için sağlıklı mı sağlıksız mı bakılması lazım dedi kafam karıştı yardımcı olur musunuz
Her iki gündür bir kan testi mi vermeliyim değerin kaç olması gerekiyor peki bilgilendirir misinİdrar testine bakarak buna karar verilmez ki ben de silik çizgiyle öğrendim geç yumurtlama ve geç döllenme olmuştu. Kan verip 2 günde bir artışa bakılması lazım beta hcg yeterli yükselince de kese bakılır. Bence aklına olumsuz bir şey getirme
Bu sabah yine yaptım kan vermeye gitmeden bu şekilde çıktıİdrar testine bakarak buna karar verilmez ki ben de silik çizgiyle öğrendim geç yumurtlama ve geç döllenme olmuştu. Kan verip 2 günde bir artışa bakılması lazım beta hcg yeterli yükselince de kese bakılır. Bence aklına olumsuz bir şey getirme
Kan sonucunda 5 ve üzeri gebelik var demektir. 2 günde bir kan verip en az %60 artış görmen lazım. Beta 1500 civarındayken de vajinalde kese gözükür 3bin üstünde karından da gözükür. Kan verebilirsin idrar testlerin bariz pozitifBu sabah yine yaptım kan vermeye gitmeden bu şekilde çıktı
Teşekkür ederimKan sonucunda 5 ve üzeri gebelik var demektir. 2 günde bir kan verip en az %60 artış görmen lazım. Beta 1500 civarındayken de vajinalde kese gözükür 3bin üstünde karından da gözükür. Kan verebilirsin idrar testlerin bariz pozitif
Dün kan verdim pozitif çıktı beta 134Kan sonucunda 5 ve üzeri gebelik var demektir. 2 günde bir kan verip en az %60 artış görmen lazım. Beta 1500 civarındayken de vajinalde kese gözükür 3bin üstünde karından da gözükür. Kan verebilirsin idrar testlerin bariz pozitif
Hayırlı olsunnDün kan verdim pozitif çıktı beta 134
Hayırlı olsunDün kan verdim pozitif çıktı beta 134