Testim silik çıktı bı bakar mısınız adetime 5 gün var erken gebelik testi yaptım acaba hamilemiyim

Yaa inşallah kanada çıkar hemen verin kan benimde dün aynı böyle cikti daha adetime 5 gun var kan verdim hemen 12.09 cikti 4 negatif tup bebek denemem var ne düşünmeliyim bilmiyorum
İki günde bir kan vercen cnm yükseliyor mu bakilcak şuan gebelik gözüküyor

Merhaba qdetinizden kac gün önce yaptınız acaba bende yaptım adetimden 1 hafta sonra bende de çizgi çıktı ama emin olamıyorum

Merhaba qdetinizden kac gün önce yaptınız acaba bende yaptım adetimden 1 hafta sonra bende de çizgi çıktı ama emin olamıyorum
Adetime 5 gün var bugün sabah yaptım

Canım ben nedense bi türlü güvenemiyorum şu testlere. Zaten yanılma paylarıda var. ya yarın sabah erken saglık ocağına gidip kan ver yada direkt bi acile git kesin sonuç öğren

Canım ben nedense bi türlü güvenemiyorum şu testlere. Zaten yanılma paylarıda var. ya yarın sabah erken saglık ocağına gidip kan ver yada direkt bi acile git kesin sonuç öğren
Ben kızımda adetim 4 gün geçmişti test yaptım silik çıkmıştı şimdi adetime 5 gün var erken gebelik testi yaptım bakalım hayırlısı olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…