Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fotoğraf yokmu canımKızlar yardım edin 2 yıllık evliyim hamile kalamıyorum bu ay Çok ümitliyim gebelik var gibi hissediyorum son 3 gündür yaptığı. Testlerde silik çizgi çıkıyo hamile olabilirmiyim yardım edin![]()
Silikse hamilelik var demek oluyorKızlar yardım edin 2 yıllık evliyim hamile kalamıyorum bu ay Çok ümitliyim gebelik var gibi hissediyorum son 3 gündür yaptığı. Testlerde silik çizgi çıkıyo hamile olabilirmiyim yardım edin![]()
Nasıl fotoraf atılıyo bilmiyorum ki yaFotoğraf yokmu canım
İdrar testi yaptım evdehcg testi degil mi ovu degil?
sorununuz nedir? pko mu?
Yaptım sanırımFotoğraf yokmu canım
Ay inşallah ya rabbim isteyen herkese nasip etsin banadaSilikse hamilelik var demek oluyor![]()
Ben bilmiyorum ama sanırım mesaj bölümünde dosya ekle yazıyor ordan olabilir belkiNasıl fotoraf atılıyo bilmiyorum ki ya
Bence hamilesiniz kan testi verin adetiniz gectimiYaptım sanırım![]()
cızgı var gıbı. ama yarın ılk ıdrarla yapıp bıze atarsan hem cızgı koyulasmıs gıbı farkeder azcık daaha hem kesınlesır^^rabbım hayırlısını versın :))Yaptım sanırım![]()
Evet 2 gün geçiktiBence hamilesiniz kan testi verin adetiniz gectimi
Evet. Bugünki ilk idrar deildi kan testi yapmaya korkuyorum çıkmıycak diyecızgı var gıbı. ama yarın ılk ıdrarla yapıp bıze atarsan hem cızgı koyulasmıs gıbı farkeder azcık daaha hem kesınlesır^^rabbım hayırlısını versın :))
Evet ilki hemen çıktı ikincisi 5 dakikada çıktı ilkine 7 damla damlattımcok idrar damlatmissin ya da bekledigi icin sararmis. hemen mi cikti sonuc?
Ay hamilesin ozaman korkma kan verEvet 2 gün geçikti
2 3 damla yeterlı.Evet ilki hemen çıktı ikincisi 5 dakikada çıktı ilkine 7 damla damlattım
testlerde 3 der en fazla.. 7 cok fazla. iki gun gectiyse ve ikinci cizgi silikte olsa varsa kuvvetle muhtemel gebe olman. kan vermeden umide kapilma ki hayalkirikligi olmasin. Allah gonlune gore versin.Evet ilki hemen çıktı ikincisi 5 dakikada çıktı ilkine 7 damla damlattım
Fazla damlatığım için çıkmış olabilirmi çizgi2 3 damla yeterlı.
Amin inşallah dua edin Kızlartestlerde 3 der en fazla.. 7 cok fazla. iki gun gectiyse ve ikinci cizgi silikte olsa varsa kuvvetle muhtemel gebe olman. kan vermeden umide kapilma ki hayalkirikligi olmasin. Allah gonlune gore versin.