Tebrikler canımEvet hamileymişim
Maşallah hayırlı olsunEvet hamileymişim
Çok teşekkür ederimmmMaşallah hayırlı olsunbeta HCG değerin kaç?
Hayırlı olsun çok sevindim canımm. Benimde dün regli olmam gerekiyordu test yaptım seninki gibiydi aynı bugün tekrarlayacağım. Betan kaç çı
Çoooook teşekkür edermTebrik ederimmmm❣❣❣❣
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun çok sevindim canımm. Benimde dün regli olmam gerekiyordu test yaptım seninki gibiydi aynı bugün tekrarlayacağım. Betan kaç çıktı?
Tebrikler canımsağlıkla kucağına alırsın inşallah Amin
Çooook teşekkür ederimTebrik ederimmmm❣❣❣❣
Çok teşekkür ederim , amin canım benimmmm çok iyisiniz güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederimTebrikler canımsağlıkla kucağına alırsın inşallah
Var cnm hayırlı olsun belirtilerin nelerdiKızlar selam , test yaptım ve silik çıktı. Reglim gecikti . Nolur bakın şuna çok silik sanki bu.Heveslenmek istemiyorum ama belirtilerim de var gibi .
Dün kan testi verdim hamileyim aşkım öğrendimVar cnm hayırlı olsun belirtilerin nelerdi
Tebrik ederim tatlım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinDün kan testi verdim hamileyim aşkım öğrendimYani benim koku hassasiyetim öğürmelerim falan olmuştu ama buna bağlamamıştım , reglim de gecikince test oldum ve sonuç
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için amin canim benim :)Tebrik ederim tatlım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Hayirli olsun bebis saglikla gelsin insallahDün kan testi verdim hamileyim aşkım öğrendimYani benim koku hassasiyetim öğürmelerim falan olmuştu ama buna bağlamamıştım , reglim de gecikince test oldum ve sonuç
Amin inşallah çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Darisi tümmm isteyenlerin başinaHayirli olsun bebis saglikla gelsin insallahdarisi tum bekleyenlerin basina insallah
in canım benimmmm çok iyisiniz güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim
Dayanamadım bende beta verdim bugün 27 çıktı inşallah sağlıklı yükselir yaÇok teşekkür ederim151 çıktı benim beta . Hemen bir kadın doğuma gideceğim işte. Umarım sizin de gönlünüzden geçen ne ise o olur
Bende 31 mart nisanin ilk haftasi o zamanlari bekliyorumDayanamadım bende beta verdim bugün 27 çıktı inşallah sağlıklı yükselir ya
TebriklerDayanamadım bende beta verdim bugün 27 çıktı inşallah sağlıklı yükselir ya
Hayirli olsun saglikla gelsin bebis insallahDayanamadım bende beta verdim bugün 27 çıktı inşallah sağlıklı yükselir ya
Ay inşallah canım Allah herkesin gönlüne göre versinBende 31 mart nisanin ilk haftasi o zamanlari bekliyorumkaset test negatof cikti ama daha erken benim vardir insallah
İnşallaaah, aminHayirli olsun saglikla gelsin bebis insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?