Testim Silik Çıktı

Hayırlı olsun çok sevindim canımm. Benimde dün regli olmam gerekiyordu test yaptım seninki gibiydi aynı bugün tekrarlayacağım. Betan kaç çıktı?

Hayırlı olsun çok sevindim canımm. Benimde dün regli olmam gerekiyordu test yaptım seninki gibiydi aynı bugün tekrarlayacağım. Betan kaç çıktı?
Çok teşekkür ederim 151 çıktı benim beta . Hemen bir kadın doğuma gideceğim işte. Umarım sizin de gönlünüzden geçen ne ise o olur

Dün kan testi verdim hamileyim aşkım öğrendim Yani benim koku hassasiyetim öğürmelerim falan olmuştu ama buna bağlamamıştım , reglim de gecikince test oldum ve sonuç
Tebrik ederim tatlım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Dün kan testi verdim hamileyim aşkım öğrendim Yani benim koku hassasiyetim öğürmelerim falan olmuştu ama buna bağlamamıştım , reglim de gecikince test oldum ve sonuç
Hayirli olsun bebis saglikla gelsin insallah darisi tum bekleyenlerin basina insallah

in canım benimmmm çok iyisiniz güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim 151 çıktı benim beta . Hemen bir kadın doğuma gideceğim işte. Umarım sizin de gönlünüzden geçen ne ise o olur
Dayanamadım bende beta verdim bugün 27 çıktı inşallah sağlıklı yükselir ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…