- 30 Aralık 2022
- 101
- 38
- 13
- 23
- Konu Sahibi hasretkaldim
-
çok teşekkür ederim ben hep tek çizgi çıkardı ilk defa 2 ci çizgi gördüm silikde olsaBu innovitanın hamilelik testi çok yanıltıcı normal erken gebelik testi alıp yapın predictor
Çok teşekkür ederimBende gördüm umutlandırmak adına söylemiyorum var gibi
2 gün sonra normal bir kaset test yapın koyulasmaya başlarsa kan testi verebilirsiniz.
İnşallah sabah ilk idrarla test yapicam yazarım buraHayırlı olsun inşallah, sonucunu bizimle de paylaş. Allah sağlıkla kucağına aldırsın
Kaset test bu gün yapdim ccoookk silik gözle zorla görmek oluyor fotarafda cikmiyorkaset test yap canım bemm yumurtlamadan sonra 10 ğünde kanda bile cıkmamıstı,hayırlısı olsun inşallah
Kaset test bu gün yapdim ccoookk silik gözle zorla görmek oluyor fotarafda cikmiyor
Amin canım inşallah polistik over var bende ilaç tedavisi alıyorum inşallah hamileyimdir göğüs uçlarım ağrıyor birde kasık sancım var test yapmayımin sebebi son ilişkide yumurtalığım çok acıdı ilk defa bawima böyle bir şey geldi o yüzden erken test yapdim Allah istiyen hamiya kısmet etsin inşallah bebek sahibi olmayikaset test yap canım bemm yumurtlamadan sonra 10 ğünde kanda bile cıkmamıstı,hayırlısı olsun inşallah
Ben de böyle öğrenmiştim şimdi 7+2yizKaset test bu gün yapdim ccoookk silik gözle zorla görmek oluyor fotarafda cikmiyor
YaaaBen de böyle öğrenmiştim şimdi 7+2yiz
Canım sağ salim kucağına alasın inşallahBen de böyle öğrenmiştim şimdi 7+2yiz
AmiiinCanım sağ salim kucağına alasın inşallah
Ben sabırsızlıkdan şimdi test yapdim nekatif çiktiAmiiin
Kilonuz adet düzensizliğiniz falan var mı ? Bide ne zamandan beri deniyorsunuz bebek sahibi olmayıBen sabırsızlıkdan şimdi test yapdim nekatif çikti
Cok şu içtiysen gün ortasında falan yaptıysan öyle çıkabiliyor başlarındaBen sabırsızlıkdan şimdi test yapdim nekatif çikti
Toplam 4 aydı ilaç tedavisi alıyorum evlendikten sonra adet düzensizliği oldu 2 ay adet olmadım sonra doktora gittim pcos olduğumu söyledi bu ayda olmasa yine doktora gidicem en son retrol ve glofin50 mg ilaç kullandım Cox umutluydum Allah hayirlisiKilonuz adet düzensizliğiniz falan var mı ? Bide ne zamandan beri deniyorsunuz bebek sahibi olmayı
Evet çok çay icdimCok şu içtiysen gün ortasında falan yaptıysan öyle çıkabiliyor başlarında
Yarın sabah ilk idrarla tekrarla canımEvet çok çay icdimve sonra yapdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?