- 9 Temmuz 2022
- 423
- 118
- 23
- 27
- Konu Sahibi ayseeeenur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geç döllenme falan olabilir mi ilişki tarihini biliyorum ama 1 ay geçti neredeyse kesin ikinci çizgi koyu olur muyduben göremedim canım hem olsa 16 günde belli olurdu çizgi
Biri ayşenura hamilesin desin de rahat etsin Sall artık bizi ayşenur...Başka yorum yapabilecek var mı![]()
Negatif canım
İlişkiden 27 adetim gçeli de 16 gün oldu çıkar mıydı artıkBiri ayşenura hamilesin desin de rahat etsin Sall artık bizi ayşenur...
Lütfen kalbimi kırmayın yarın doktor randevum var çok korkuyorum gitmeden negatif olduğuna emin olmam kazımBiri ayşenura hamilesin desin de rahat etsin Sall artık bizi ayşenur...
Ne istiyorsun ayşenur daha kaç kere teyit ettireceksin negatifi gördügün ve okuduğuna rağmen , kalbini kırmak için yazmadım ama biraz gerçekci davranmaya davet ediyorum seni ( Hamile değilsin) ayşenur....Lütfen kalbimi kırmayın yarın doktor randevum var çok korkuyorum gitmeden negatif olduğuna emin olmam kazım
Bazıları adetim geçtikten 20 gün sonra pozitifi gördüm diyor korkuyorum ben ilişki tarihimi biliyorum yaklaşık 1 ay geçti kesin çıkardı değil miNe istiyorsun ayşenur daha kaç kere teyit ettireceksin negatifi gördügün ve okuduğuna rağmen , kalbini kırmak için yazmadım ama biraz gerçekci davranmaya davet ediyorum seni ( Hamile değilsin) ayşenur....
Bak tatlım bazıları 20 gün geçince öğrenebilir aktif cinsel hayatı vardır ve bu 20 gün içinde hamile kalmış olabilir ama senin son ilişkinin üzerinden fazla gün geçmiş olsaydı belli olurdu bu kez emin ol ama başka konular ile gel yardımcı olalım KK olarak ama sıktın cidden ..Bazıları adetim geçtikten 20 gün sonra pozitifi gördüm diyor korkuyorum ben ilişki tarihimi biliyorum yaklaşık 1 ay geçti kesin çıkardı değil mi
1 ayda çıkmama ihtimali yok zaten hamile falan değilsinReglim 16 gün gecikti ilişkiden 28 gün geçti 2 günde bir test yapıyorum negatif ama bu silik gibi ben kafayı mı yedim sanki siyah bi çizgi var ince gibi
Şuna hayatımdaki en önemli şey bu özür dilerim ama kendime engel olamıyorum çok korkuyorum regl olamadığım için 10 tane test yaptım negatifti bu biraz garip geldi ama ilişkiden 1 ay sonra bariz iki çizgi çıkması gerekirdi değil miBak tatlım bazıları 20 gün geçince öğrenebilir aktif cinsel hayatı vardır ve bu 20 gün içinde hamile kalmış olabilir ama senin son ilişkinin üzerinden fazla gün geçmiş olsaydı belli olurdu bu kez emin ol ama başka konular ile gel yardımcı olalım KK olarak ama sıktın cidden ..
Bu yazdıklarımdan ne anladın yurdagül acaba HAMİLE DEĞİLSİN okey...Şuna hayatımdaki en önemli şey bu özür dilerim ama kendime engel olamıyorum çok korkuyorum regl olamadığım için 10 tane test yaptım negatifti bu biraz garip geldi ama ilişkiden 1 ay sonra bariz iki çizgi çıkması gerekirdi değil mi