- 6 Mart 2022
- 143
- En iyi cevaplar
- 1
- 49
- 48
- Konu Sahibi Simitayran
-
Diğer testinizin de resmi var mı5 gün önce pozitif çıkan erken gebelik testim kan testim negatif çıkmıştı . Regli hala olmadım . Bugün tekrar test aldım ve yine pozitif çıktı .markası artı med .
2. Bir başka marka test aldım çizgi değilde nokta halinde bişey gördüm .
Bu inatçı yolun sonunda kim kazanacak bilmiyorum.
Attım ikisinide inanın . Diğeri çizgi gibi değildi böyle nokta gibi bişeydiiDiğer testinizin de resmi var mı
16 Aralık regl günümdü . Artımed pozitif çıkan bugünKaç gün gecikmeniz var?
Sabredemedim ki bende16 aralıktan beri nasıl sabrediyorsunuz ben ölüyorum şurada 2 günüm kaldı heyecandankan testini bence yine verin burada bir kaç hanımda da okudum geç döllenme mümkün olabiliyormuş. Bende en sağlıklısı kan testi.
Yaa rabbim size tez vakitte sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. Umarım bu defa olmuştur da güzel haberler alırsınızSabredemedim ki bendegeçtiğimiz perş test yaptım pozitif çıktı hemen kan vermeye gittim negatif çıktı. Üzerinden 5 gün geçti yine yaptım ama benim regl düzensizliklerim vs var . Tüp bebek vs denedim çok uzak geliyor şimdi pozitifi görünce yine yanlış psikolojisine girdim işte . Yoksa içimizi bir bilseniiiizzzz
Karşılıklı sevinelim inşallah. Sizdende güzele dönen hayırlı haberler beklerimmmmmYaa rabbim size tez vakitte sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. Umarım bu defa olmuştur da güzel haberler alırsınız
Sizce 5 gün önceki kanda ki negatif yarına pozitif olur mu ?Yaa rabbim size tez vakitte sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. Umarım bu defa olmuştur da güzel haberler alırsınız
İnşallahh inanın çok heyecanlıyım ben de bu akşam test yaptım pozitif gördüm yarın 11 de randevum var nasıl uyucam bilmiyorumKarşılıklı sevinelim inşallah. Sizdende güzele dönen hayırlı haberler beklerimmmmm
Özele neden gitmediniz ? Ben hemen özelde kan verdim 45 dk sonra çıktı sonucum . İyi düşünelim iyi olsunİnşallahh inanın çok heyecanlıyım ben de bu akşam test yaptım pozitif gördüm yarın 11 de randevum var nasıl uyucam bilmiyorum
Olabilir diyorlar buradaki hanımlar ben de 17 sınde vermiştim kanda negatif çıkmıştı 2 gün sonra testle pozitif çıktı ardan 9 gün geçti işte bugun yine yaptım pozitif test çıktı yarın doktora gidicem o yüzden kısaca olabilir sizinle durumlarımız aynı gibiSizce 5 gün önceki kanda ki negatif yarına pozitif olur mu ?
Aklıma gelmedi, kaldı ki bulunduğum yer sahil kenti ve tek özel hastane var o da çook pahalı ve uzakÖzele neden gitmediniz ? Ben hemen özelde kan verdim 45 dk sonra çıktı sonucum . İyi düşünelim iyi olsun
Bazı hastanelerde uygun oluyor . Devlet acillerde bakıyor . Eşinizi dürtün gidin şimdi sakindir hastene.Olabilir diyorlar buradaki hanımlar ben de 17 sınde vermiştim kanda negatif çıkmıştı 2 gün sonra testle pozitif çıktı ardan 9 gün geçti işte bugun yine yaptım pozitif test çıktı yarın doktora gidicem o yüzden kısaca olabilir sizinle durumlarımız aynı gibi
Bu da bu akşam ki testim dediğim;İnşallahh inanın çok heyecanlıyım ben de bu akşam test yaptım pozitif gördüm yarın 11 de randevum var nasıl uyucam bilmiyorum
Bende 5 gün önde 850 tl verdim . Çok üzüldüm sonra . Bir anda umudumuz tavan yaptı . Sonra hüsranAklıma gelmedi, kaldı ki bulunduğum yer sahil kenti ve tek özel hastane var o da çook pahalı ve uzak
Kendisi yeni saç ekimi yaptırdı acıdan uyuyorBazı hastanelerde uygun oluyor . Devlet acillerde bakıyor . Eşinizi dürtün gidin şimdi sakindir hastene.
Ay maşallah . Olacaktır inşallah . Rabbimin ol demesine bakar . Değerlendirebildiniz mi günlerinizi ?Bu da bu akşam ki testim dediğim;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?