Testim yine pozitif

Simitayran

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2022
143
En iyi cevaplar
1
49
48
5 gün önce pozitif çıkan erken gebelik testim kan testim negatif çıkmıştı . Regli hala olmadım . Bugün tekrar test aldım ve yine pozitif çıktı . markası artı med .
2. Bir başka marka test aldım çizgi değilde nokta halinde bişey gördüm .
Bu inatçı yolun sonunda kim kazanacak bilmiyorum.

Eklentiler

• IMG_5189.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 175
Diğer testinizin de resmi var mı

16 aralıktan beri nasıl sabrediyorsunuz ben ölüyorum şurada 2 günüm kaldı heyecandan kan testini bence yine verin burada bir kaç hanımda da okudum geç döllenme mümkün olabiliyormuş. Bence en sağlıklısı kan testi.

Sabredemedim ki bende geçtiğimiz perş test yaptım pozitif çıktı hemen kan vermeye gittim negatif çıktı. Üzerinden 5 gün geçti yine yaptım ama benim regl düzensizliklerim vs var . Tüp bebek vs denedim çok uzak geliyor şimdi pozitifi görünce yine yanlış psikolojisine girdim işte . Yoksa içimizi bir bilseniiiizzzz

Yaa rabbim size tez vakitte sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. Umarım bu defa olmuştur da güzel haberler alırsınız

Sizce 5 gün önceki kanda ki negatif yarına pozitif olur mu ?
Olabilir diyorlar buradaki hanımlar ben de 17 sınde vermiştim kanda negatif çıkmıştı 2 gün sonra testle pozitif çıktı ardan 9 gün geçti işte bugun yine yaptım pozitif test çıktı yarın doktora gidicem o yüzden kısaca olabilir sizinle durumlarımız aynı gibi

Bazı hastanelerde uygun oluyor . Devlet acillerde bakıyor . Eşinizi dürtün gidin şimdi sakindir hastene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…