Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa gerçekten demi hiç yalnış sonuç olmaz demiHamilesin canim hayirli olsun.![]()
Dundu adetim olmadımYanı kanda baktırarak kesın sonuç alırsın ama Burda gördüğüme göre hamılelık varadetine kac gun var bu arada
Bence kan verin hemen ama hamilesiniz yaniDundu adetim olmadım![]()
Yarın vericem İNŞAALLAH. Burda öğleden sonra kan almıyorlar. Çok çok teşekkür ederim bu arada inanın çok istediğim bir şeydi RABBİM isteyen herkese Nasip etsin İNŞAALLAH❤❤❤Bence kan verin hemen ama hamilesiniz yani![]()
HamilesinKızlar merhaba.
Daha önce 2 tane test örneğimi yolladım farklı sonuçlar çıkmıştı bugün yenden test yaptım ve sonuç bu bakar misiniz![]()
Amın canım Allah ısteyen herkesin kucağını boş koymasın.saglıcakla kucagına almayı nasıp etsınYarın vericem İNŞAALLAH. Burda öğleden sonra kan almıyorlar. Çok çok teşekkür ederim bu arada inanın çok istediğim bir şeydi RABBİM isteyen herkese Nasip etsin İNŞAALLAH❤❤❤
İNŞAALLAH teşekkür ederim ❤❤❤Hamilesin
Eşime sürpriz yapıp gitmek istiyorum işten gelsin yarın sabah gidelim İNŞAALLAH. Tek Dua İNŞAALLAH test dogrudur❤❤Yarına kadar sabredemezsen hastaneye halsizlik için git acile orda zetrn serum falan için önce hamilelik var mı diye soruyorlar emin değilim dersen 1bsaate kanda bakar öğrenirsin![]()
Bugün midem bulandı ve 1 haftadır deli gibi sol kasık ta sancı cekiyordum. Bugün sırtım ve belimde agrimaya başladı. RABBİM İNŞAALLAH sana da ve isteyen tüm herkese Nasip etsin İNŞAALLAH İNŞAALLAH ALLAHIM AMİNNNNN❤❤❤Belirtin var miydi ? Bende 3 gün geciktim de![]()
Yaaa gerçekten mi çok çok teşekkür ederimHamilesin canım tebrikler
Eğer test markası bebetime değilse hamilesin canım 3 gebelik yaşamış ve 500 ün üzerindeYaaa gerçekten mi çok çok teşekkür ederim![]()
Laboguick diye bir test. Çok teşekkür ederim şimdiden ALLAH RAZI OLSUN❤❤❤Eğer test markası bebetime değilse hamilesin canım 3 gebelik yaşamış ve 500 ün üzerindegebelik testi yapmış biri olarak kan testiyle kesinleştir canım hayırlı olsun
Saklıyorum. Haber edicem çok teşekkürederimHamilesin gibi duruyor en sağlıklısı kan vermek yarın haberlerini bekliyorm testini de sakla![]()