Testime acil bakar mısınızz

Larsvontrier

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Mart 2022
185
218
33
29
Merhaba reglime 13 gün var.. bugün evdeki testlerden bir tanesini yapmak istedim koku hassasiyetim bacak ağrım vardı anlam veremediğim şekilde. Testi yaptım, ilk 20 dk bir şey yoktu. 2 saat sonra eve geldiğimde asagıdaki gibiydi. Testi tekrarladım. Yeni tekrarladıgım testte bir şey yok anlam veremedim? basına gelen var mı?

Eklentiler

• 9C660196-C545-441B-A633-8CDA57AE3985.webp
    100,3 KB · Görüntüleme: 52
20 dakikadan sonra çıktıysa ve yeni testte yoksa bu sadece kuruma cizgisidir. İlk on dakika içerisindeki sonuca itibar edilir. Bir de âdete daha çok varmış gebelik varsa bile kaset testte belli olmaz ki.

20 dakikadan sonra çıktıysa ve yeni testte yoksa bu sadece kuruma cizgisidir. İlk on dakika içerisindeki sonuca itibar edilir. Bir de âdete daha çok varmış gebelik varsa bile kaset testte belli olmaz ki.
Haklısınız ama son adetim cok kısa sürmüştü o yüzden biraz da süphelendim. Bu kadar kırmızı olması cok garip geldi kuruma çizgisi genelde grimsi oluyor ya, o nedenle merak ettim..

Haklısınız ama son adetim cok kısa sürmüştü o yüzden biraz da süphelendim. Bu kadar kırmızı olması cok garip geldi kuruma çizgisi genelde grimsi oluyor ya, o nedenle merak ettim..
Âdetiniz gecikince bir daha yaparsınız. Ya da bekleyemem diyorsanız kan verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…