- 30 Temmuz 2024
- 14
- 2
- 6
- 40
- Konu Sahibi Kont dilek
Erken gebelik testi Silik çıktı kan verdik onda bişey çıkmadı 7 gün geçiyor adetim nide siz bakın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün saat 3 gibi verdim testi de 1 gibi yapmıştım bugünKanı ne zaman verdiniz ?
Day.s doktorCnm teste göre var görünüyor markası nedir testin
Malesef yalancı pozitif olsaydı kanda çıkardıBugün saat 3 gibi verdim testi de 1 gibi yapmıştım bugün
Cnm burda okuduğum kadarıyla bu test yalancı pozitif verebiliyormus ben kullanmadım hiç ama kullananlar öyle yazıyor awox alsaydın keskeDay.s doktor
Daha önce çok yapmıştım hiç böyle olmamıştıMalesef yalancı pozitif olsaydı kanda çıkardı
Cnm burda okuduğum kadarıyla bu test yalancı pozitif verebiliyormus ben kullanmadım hiç ama kullananlar öyle yazıyor awox alsaydın kesk
Hadi yaa çok umutlanmıştımCnm burda okuduğum kadarıyla bu test yalancı pozitif verebiliyormus ben kullanmadım hiç ama kullananlar öyle yazıyor awox alsaydın keske
Denk gelmemişsiniz malesef çok fazla varDaha önce çok yapmıştım hiç böyle olmamıştı
Çok teşekkür ederim kızlarr sağolunDenk gelmemişsiniz malesef çok fazla var