- 17 Ağustos 2023
- 34
- 13
- 8
- 21
- Konu Sahibi hshsjsskshhsj
Merhaba
4 günlük bı gecikmem var karnim ağrıyor ama olamıyorum regl dün gece test yaptım meraktan ve pembe çok silik bir çizgi çıktı bakar mısınız sizce pozitif mi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gercekten mi dünden beri sevinemiyorum bile kesinlesmedigi icinPozitif bence canım
Bende dün aynı bu şekilde öğrendim gidip kan ver bence. Benim kanamam başladı kimyasalmış maalesef umarım senin sağlıklı ilerlerGercekten mi dünden beri sevinemiyorum bile kesinlesmedigi icin
Bencede pozitif görünüyor canım benim testimde de böyle yerinde gölge gibi bir şey var ama öyle pembem silik falan yok kuruma çizgisi diye tahmin ediyorum bakalım test sipariş ettiğim yeniden yapacağım inşallah senin gebeliğin sağlıkla ilerlesin ben de müjdeli haberi alayım inşallahMerhaba4 günlük bı gecikmem var karnim ağrıyor ama olamıyorum regl dün gece test yaptım meraktan ve pembe çok silik bir çizgi çıktı bakar mısınız sizce pozitif mi
![]()
Yaa çok üzüldüm sen ne kadardır deniyorsun canımBende dün aynı bu şekilde öğrendim gidip kan ver bence. Benim kanamam başladı kimyasalmış maalesef umarım senin sağlıklı ilerler![]()
5 dakika içinde çıktı bide pembemsi bı rengi var ama çok silik senin gecikmen oldu mu peki olduysa kaç günBencede pozitif görünüyor canım benim testimde de böyle yerinde gölge gibi bir şey var ama öyle pembem silik falan yok kuruma çizgisi diye tahmin ediyorum bakalım test sipariş ettiğim yeniden yapacağım inşallah senin gebeliğin sağlıkla ilerlesin ben de müjdeli haberi alayım inşallah![]()
Benim daha önce dış gebeliğim oldu. Ondan sonra 2. AyımdıYaa çok üzüldüm sen ne kadardır deniyorsun canım
Peki doktora gittiniz mi bı sorununuz var mı benim amh degerim çok düşük tüp bebek dediler banaBenim daha önce dış gebeliğim oldu. Ondan sonra 2. Ayımdı
Ya gecikmem oldu mu olmadı mı bilmiyorum ki çok düzensiz benimki iki tane uygulama kullanıyorum birine adet olmama bir gün var birinde 6 gün geciktim bilemiyorum yani dün adet oldum sandım peçeteye çok belli belirsiz bir leke geldi ah be hah dedim işte işte adet oldum olacağım yani ama sonrasında bak bugün bu saat oldu ne gelen var ne giden bilemiyorum testini de sipariş ettim henüz gelmedi bekliyorum bakalım adet mi gelecek test mi güzel haber mi5 dakika içinde çıktı bide pembemsi bı rengi var ama çok silik senin gecikmen oldu mu peki olduysa kaç gün
Tek tüp kapalı benim ama doğal yolla deneyebiliyorum. Bakalım rabbim kısmet etsin insallah. Senin adına cok sevindim inşallah sağlıklı devam eder rabbim kucağına da aldırsınPeki doktora gittiniz mi bı sorununuz var mı benim amh degerim çok düşük tüp bebek dediler bana
İnşallah beraber çok güzel haberler alırız canım benimYa gecikmem oldu mu olmadı mı bilmiyorum ki çok düzensiz benimki iki tane uygulama kullanıyorum birine adet olmama bir gün var birinde 6 gün geciktim bilemiyorum yani dün adet oldum sandım peçeteye çok belli belirsiz bir leke geldi ah be hah dedim işte işte adet oldum olacağım yani ama sonrasında bak bugün bu saat oldu ne gelen var ne giden bilemiyorum testini de sipariş ettim henüz gelmedi bekliyorum bakalım adet mi gelecek test mi güzel haber mi![]()
Evet iki doğum yaptım (oğlumu kaybettim Bir kızım var Allah'ın izni izniyle) 2 doğumun arasında bir tane kimyasal gebelik var sonrasında yok istiyorumİnşallah beraber çok güzel haberler alırız canım benimsen daha önce hamile kaldın mı peki hiç
Cok teşekkür ederim canımmmm inşallah tez zamanda hepimiz güzel haberler alırız bence buna çok ihtiyacımız varTek tüp kapalı benim ama doğal yolla deneyebiliyorum. Bakalım rabbim kısmet etsin insallah. Senin adına cok sevindim inşallah sağlıklı devam eder rabbim kucağına da aldırsın![]()
Çok üzüldüm canım ya Allah gönlünce versin herşeyiEvet iki doğum yaptım (oğlumu kaybettim Bir kızım var Allah'ın izni izniyle) 2 doğumun arasında bir tane kimyasal gebelik var sonrasında yok istiyorum
Oğlumu soruyorsa ne doğduktan sonra 15 aylıkken kaybettim o karnımda da gelişmiyordu zaten hamileliği falan da sıkıntılıydı Doktorlar hep söylemişti ama ben ümidimi hiç kesmemiştim fakat sonunda Melek olduÇok üzüldüm canım ya Allah gönlünce versin herşeyipeki doktora gittinizmi özel değilse
Olsun sen evladından vazgecmemissin ya o yeter sende şuan çocuk için bı engel varmıOğlumu soruyorsa ne doğduktan sonra 15 aylıkken kaybettim o karnımda da gelişmiyordu zaten hamileliği falan da sıkıntılıydı Doktorlar hep söylemişti ama ben ümidimi hiç kesmemiştim fakat sonunda Melek oldu
Şu an çocuk için bir engelimiz yok çok şükür deniyoruz bakalım nasipse kızımıza sağlıkla sıhhatle bir kardeş gelirse daha mutlu oluruz yoksa şu an bile çok mutluyuzOlsun sen evladından vazgecmemissin ya o yeter sende şuan çocuk için bı engel varmı
İnşallah bebekle de mutlulugunuzu taçlandırır rabbim hersey gonlunce olsunŞu an çocuk için bir engelimiz yok çok şükür deniyoruz bakalım nasipse kızımıza sağlıkla sıhhatle bir kardeş gelirse daha mutlu oluruz yoksa şu an bile çok mutluyuz
Tek.tupunuz tikaliyken hamile kaldınız mjTek tüp kapalı benim ama doğal yolla deneyebiliyorum. Bakalım rabbim kısmet etsin insallah. Senin adına cok sevindim inşallah sağlıklı devam eder rabbim kucağına da aldırsın![]()