Testime bakabilir misiniz ? Bat 22 Mayıs

EceCigdem

Kalbimin prensine bir prenses..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2014
3.483
3.926
333
30
Kızlar bat 22 Mayıs prodoctor erken gebelik testi yaptım ben mi görmek istiyorum yoksa sizde gorebiliyor musunuz

Eklentiler

• 1000259059.webp
    1000259059.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 107
  • 1000259060.webp
    1000259060.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 94
  • 1000259061.webp
    1000259061.webp
    16 KB · Görüntüleme: 100
Sanırım kuruma çizgisi heralde durdukca daha da belli oldu ama net degil kuruma çizgisi gibi 🙈 kendimi kandırıyor olmaliyim. Sabah ilk idrarla tekrar deneyeceğim bakalm
Tekrar test yaptınız mı ?
Benimde Prodoctor ince bi çizgi gösterdi ama bat 27-28 erken daha

Eklentiler

• IMG_0948.webp
    IMG_0948.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 81
  • IMG_0953.webp
    IMG_0953.webp
    63 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_0947.webp
    IMG_0947.webp
    68 KB · Görüntüleme: 90
Valla benimde ayni böyle cizgim var ama kuruma cizgisi mi bilmiyorum yarin doktor randevun var

Prodoctor ile çok fazla kuruma çizgisi gördüm aynı zamanda yalancı pozitif de aldım o yüzden sağolsun sayesinde travma gibi kaldığı için gerçek pozitif testime sevinemedim. En temizi standart bi kaset test ile mümkünse en erken adet günü yapılması. İnsanı çok yıpratan bir süreç şu incecik belli belirsiz çizgiler. Moralinizi yüksek tutun ve lütfen sabah ilk idrarla yapın olmazsa da en ucuz kaset test ile denersiniz varsa zaten inanın çıkartıyor bunun erkeni geçi çok nadir etkili

Prodoctor ile çok fazla kuruma çizgisi gördüm aynı zamanda yalancı pozitif de aldım o yüzden sağolsun sayesinde travma gibi kaldığı için gerçek pozitif testime sevinemedim. En temizi standart bi kaset test ile mümkünse en erken adet günü yapılması. İnsanı çok yıpratan bir süreç şu incecik belli belirsiz çizgiler. Moralinizi yüksek tutun ve lütfen sabah ilk idrarla yapın olmazsa da en ucuz kaset test ile denersiniz varsa zaten inanın çıkartıyor bunun erkeni geçi çok nadir etkili
Çok haklısınız kaç gün önceden yapmaya başladım bu ay belki çıkarsa diye

Çok haklısınız kaç gün önceden yapmaya başladım bu ay belki çıkarsa diye
Sizi çok iyi anlıyorum ben de kalkıp predictorun en erkenine ekspresine falan deli paralar yatırdım ama en son reglime bir gün kala lekelenme yaşadığım için anam babam usulü 10 tllik uyduruk bi kaset test ile öğrendim. Yani sadece o tarihi bekleyebilmek önemli umarım iyi haberler alırsınız en kısa zamanda

Sizi çok iyi anlıyorum ben de kalkıp predictorun en erkenine ekspresine falan deli paralar yatırdım ama en son reglime bir gün kala lekelenme yaşadığım için anam babam usulü 10 tllik uyduruk bi kaset test ile öğrendim. Yani sadece o tarihi bekleyebilmek önemli umarım iyi haberler alırsınız en kısa zamanda
Bende siz gibi almadığım testi bırakmadım 6-7 gün kaldı reglime dediğiniz gibi beklemeye çalışacağım 🌷

Back
X