- 29 Ağustos 2014
- 3.483
- 3.926
- 333
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben goremedimKızlar bat 22 Mayıs prodoctor erken gebelik testi yaptım ben mi görmek istiyorum yoksa sizde gorebiliyor musunuz
Sanırım kuruma çizgisi heralde durdukca daha da belli oldu ama net degil kuruma çizgisi gibiBen goremedim
Tekrar test yaptınız mı ?Sanırım kuruma çizgisi heralde durdukca daha da belli oldu ama net degil kuruma çizgisi gibikendimi kandırıyor olmaliyim. Sabah ilk idrarla tekrar deneyeceğim bakalm
Yumurtlama günün ne zamandı ?Tekrar test yaptınız mı ?
Benimde Prodoctor ince bi çizgi gösterdi ama bat 27-28 erken daha
13 MayısYumurtlama günün ne zamandı ?
Çok güzel. Erken öğrenmişsiniz. Benim de 10 11 Mayıs. Yarın test yapmayı planlıyorum. Belirtiniz var mıydı13 Mayıs
Benim henüz pozitif değil Prodoctor ince bi çizgi çıkardı ama kuruma bence 2-3 gün sonra yapacağımÇok güzel. Erken öğrenmişsiniz. Benim de 10 11 Mayıs. Yarın test yapmayı planlıyorum. Belirtiniz var mıydı
Çok haklısınız kaç gün önceden yapmaya başladım bu ay belki çıkarsa diyeProdoctor ile çok fazla kuruma çizgisi gördüm aynı zamanda yalancı pozitif de aldım o yüzden sağolsun sayesinde travma gibi kaldığı için gerçek pozitif testime sevinemedim. En temizi standart bi kaset test ile mümkünse en erken adet günü yapılması. İnsanı çok yıpratan bir süreç şu incecik belli belirsiz çizgiler. Moralinizi yüksek tutun ve lütfen sabah ilk idrarla yapın olmazsa da en ucuz kaset test ile denersiniz varsa zaten inanın çıkartıyor bunun erkeni geçi çok nadir etkili
Sizi çok iyi anlıyorum ben de kalkıp predictorun en erkenine ekspresine falan deli paralar yatırdım ama en son reglime bir gün kala lekelenme yaşadığım için anam babam usulü 10 tllik uyduruk bi kaset test ile öğrendim. Yani sadece o tarihi bekleyebilmek önemli umarım iyi haberler alırsınız en kısa zamandaÇok haklısınız kaç gün önceden yapmaya başladım bu ay belki çıkarsa diye
Bende siz gibi almadığım testi bırakmadım 6-7 gün kaldı reglime dediğiniz gibi beklemeye çalışacağımSizi çok iyi anlıyorum ben de kalkıp predictorun en erkenine ekspresine falan deli paralar yatırdım ama en son reglime bir gün kala lekelenme yaşadığım için anam babam usulü 10 tllik uyduruk bi kaset test ile öğrendim. Yani sadece o tarihi bekleyebilmek önemli umarım iyi haberler alırsınız en kısa zamanda