- 26 Nisan 2022
- 1.470
- 1.648
- 83
- 35
- Konu Sahibi mavibirmasal
-
Ya gerçekten miHayir ben böyle öğrendim gebeliğimi aynı böyleydi. bende 4 gün kala yapmıştım aynı testle canım. Hayırlı olsun hamilesin insallah
Bende inanamamıştım 2 sene sonra sevindirdi bizi var canım kan vEr netlessin ben tam adet gunu vermistimYa gerçekten miİnşaAllah vardır. Uzun süredir olmayınca insan inanamıyor
Yarın sabah tekrar test yapacağım onagöre vereyim dedim canım. Allah bağışlasın evladınıBende inanamamıştım 2 sene sonra sevindirdi bizi var canım kan vEr netlessin ben tam adet gunu vermistim
Testi tekrarladiniz mi ne çıktıYarın sabah tekrar test yapacağım onagöre vereyim dedim canım. Allah bağışlasın evladınıCevap için çok teşekkür ederim
Sabah tekrar yapacağım canım.Testi tekrarladiniz mi ne çıktı
Var givi duruyo resmi buyutmeden bile gorunuyo ama 1.5 yıldır bekliyomussun diğer testi de yap öyle emin olalım. İnşallah vardır tabiiSabah tekrar yapacağım canım.
Sence test mi bozuk yoksa var mı gebelik?
Bu arada hamileymişsin hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin İnşaAllah
Merhaba öncelikle inşAllah pozitif güzel haberler alırsınız. Herhangi bi belirtiniz var mı ?İnşaAllah canım çok teşekkür ederim sabah yazarım :) negatif olacak gibi hissediyorum ama hayırlsı olsun İnşaAllah
İnşaAllah teşekkür ederim. Bu ay hiç vücudumu dinlemedim ailemin yanındaydım. Umudum da yoktu sabah test yaptım silik çıktı şaşırdım. Bir belirtim yok. Sadece sabah uyandığımda burnum kanadı. Bu da belirti değilMerhaba öncelikle inşAllah pozitif güzel haberler alırsınız. Herhangi bi belirtiniz var mı ?
Benimde yok pek umudum ama bugün gecikmemin 2.günü ama şöyle bişey oldu doktora gittiğimde 30 mm olmuştu yumurtam zaten olmaz dedim ve sonraki gün ilişki sırasında baya kan geldi ben tekrar regl oldum sandım ama o anlık bişey oldu ve sonrasında gelmedi acaba dedim o yumurta mı çatladı büyük olduğu içinde kanama oldu kafam karışık biraz o yüzden. Ayyy çok karılık yazdım özür dilerim ama toparlayacağım cümlelerimiİnşaAllah teşekkür ederim. Bu ay hiç vücudumu dinlemedim ailemin yanındaydım. Umudum da yoktu sabah test yaptım silik çıktı şaşırdım. Bir belirtim yok. Sadece sabah uyandığımda burnum kanadı. Bu da belirti değil
Estağfirullah canım İnşaAllah dediğin gibi olmuştur. Sen de haber ver mutlaka. Test yaptın mı? Gecikme olmuş varsa çıkar gibiBenimde yok pek umudum ama bugün gecikmemin 2.günü ama şöyle bişey oldu doktora gittiğimde 30 mm olmuştu yumurtam zaten olmaz dedim ve sonraki gün ilişki sırasında baya kan geldi ben tekrar regl oldum sandım ama o anlık bişey oldu ve sonrasında gelmedi acaba dedim o yumurta mı çatladı büyük olduğu içinde kanama oldu kafam karışık biraz o yüzden. Ayyy çok karılık yazdım özür dilerim ama toparlayacağım cümlelerimi
Yapmadım daha canım çünkü negatif sonuç alınca çok yıpranıyorum biraz beklemek istedim bi 10 gün falan geçsin öyle yaparım diyorum ama bakalım hakkımızda hayırlısı olsun canımEstağfirullah canım İnşaAllah dediğin gibi olmuştur. Sen de haber ver mutlaka. Test yaptın mı? Gecikme olmuş varsa çıkar gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?