Testime bakabilir misiniz?

mavibirmasal

Aktif Üye
Pro Üye
26 Nisan 2022
1.470
1.648
83
35
Kızlar merhaba adetime 4 gün var test yaptım days comford sizce gebelik olabilir mi?
(1,5 senedir bebek olmadığı için bir önceki ay aşılama yaptırmıştık tutmadı.)
Fotoğraftaki çizgi ilk 5 dakika içinde çıktı. Ama bir türlü inanamıyorum. Test bozuk olabilir mi?

Eklentiler

• A86E933B-7F86-4D8F-89DC-6804B2EEA5B9.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 211
Hayir ben böyle öğrendim gebeliğimi aynı böyleydi. bende 4 gün kala yapmıştım aynı testle canım. Hayırlı olsun hamilesin insallah

Sabah tekrar yapacağım canım.
Sence test mi bozuk yoksa var mı gebelik?
Bu arada hamileymişsin hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin İnşaAllah
Var givi duruyo resmi buyutmeden bile gorunuyo ama 1.5 yıldır bekliyomussun diğer testi de yap öyle emin olalım. İnşallah vardır tabii

İnşaAllah canım çok teşekkür ederim sabah yazarım :) negatif olacak gibi hissediyorum ama hayırlsı olsun İnşaAllah

Merhaba öncelikle inşAllah pozitif güzel haberler alırsınız. Herhangi bi belirtiniz var mı ?
İnşaAllah teşekkür ederim. Bu ay hiç vücudumu dinlemedim ailemin yanındaydım. Umudum da yoktu sabah test yaptım silik çıktı şaşırdım. Bir belirtim yok. Sadece sabah uyandığımda burnum kanadı. Bu da belirti değil

Benimde yok pek umudum ama bugün gecikmemin 2.günü ama şöyle bişey oldu doktora gittiğimde 30 mm olmuştu yumurtam zaten olmaz dedim ve sonraki gün ilişki sırasında baya kan geldi ben tekrar regl oldum sandım ama o anlık bişey oldu ve sonrasında gelmedi acaba dedim o yumurta mı çatladı büyük olduğu içinde kanama oldu kafam karışık biraz o yüzden. Ayyy çok karılık yazdım özür dilerim ama toparlayacağım cümlelerimi

Estağfirullah canım İnşaAllah dediğin gibi olmuştur. Sen de haber ver mutlaka. Test yaptın mı? Gecikme olmuş varsa çıkar gibi

Estağfirullah canım İnşaAllah dediğin gibi olmuştur. Sen de haber ver mutlaka. Test yaptın mı? Gecikme olmuş varsa çıkar gibi
Yapmadım daha canım çünkü negatif sonuç alınca çok yıpranıyorum biraz beklemek istedim bi 10 gün falan geçsin öyle yaparım diyorum ama bakalım hakkımızda hayırlısı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…