Hamilesiniz tebrik ederim. Korkacak bişey yok güzel bir haber bu. Hemen kan testi yapın bence ben olsam hayatta duramamTest görsellerim
Çok teşekkür ederim çalışıyorum o halde cuma hemen gideceğimHamilesiniz tebrik ederim. Korkacak bişey yok güzel bir haber bu. Hemen kan testi yapın bence ben olsam hayatta duramamİlk kaybınıza takılmayın hiç onu bi kapatın buna odaklanın artık
TeşekkürlerEvet silik ama değeriniz kaç bilmiyoruz…
Kan verin ki sonucun ne olduğunu öğrenin.
Hamile diyor bu testTest görsellerim
Negatif gözüküyor ama bence erken gebelik testi alarak tekrar denemelisin bozuk gibi de gözüküyorArkadaşlar merhaba ,, bu testler bozuk mu acaba değişik çıktılar , benzer birşeyle karşılaşan var mı?
Ovülasyon olanın kontrol çizgisi çok belirsiz, test çizgisi daha koyu, gebelikte de kontrol çizgisi neresi o belli değilNegatif gözüküyor ama bence erken gebelik testi alarak tekrar denemelisin bozuk gibi de gözüküyor
Evet bozuk gibi çıkmış idrar da cok bekletme ondanda olur 5 saniye tutun der erken gebelik testlerinde tekrar dene için rahatlsın canımOvülasyon olanın kontrol çizgisi çok belirsiz, test çizgisi daha koyu, gebelikte de kontrol çizgisi neresi o belli değil
Markaları da farklı birde nasıl ikisi de bozuk oldu anlamıyorumOvülasyon olanın kontrol çizgisi çok belirsiz, test çizgisi daha koyu, gebelikte de kontrol çizgisi neresi o belli değil
Çok teşekkür ederim yorumun içinEvet bozuk gibi çıkmış idrar da cok bekletme ondanda olur 5 saniye tutun der erken gebelik testlerinde tekrar dene için rahatlsın canım
Yaptırdın mı test? Sonuç pozitif miÇok teşekkür ederim yorumun için
Adetim 1 gün gecikti, testler negatif birkaç saat sonra pozitife dönen var, bel ağrım var, bu akşam test vereceğim hastanede..Yaptırdın mı test? Sonuç pozitif mi
Haber bekliyorum yaz olur muAdetim 1 gün gecikti, testler negatif birkaç saat sonra pozitife dönen var, bel ağrım var, bu akşam test vereceğim hastanede..
Yazarım tabikiHaber bekliyorum yaz olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?