Gebeliğe Hazırlık Testime bakabilirmisiniz ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Derinvebebekleri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2020
1.459
1.025
83
32
Bugun adet olmam gerekiyordu ama olmadim. Yaptigim testleri ekliyorum sizce gebelik varmi cok silik cizgi goruyorum. Yeniden eskiye de dizdim zaten. En yeni de tekli halde...

Görüşlerinizi bekliyorum

Eklentiler

• 20220301_030709.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 160
  • 20220301_030534.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 150
  • IMG-20220228-WA0015.webp
    13 KB · Görüntüleme: 150
  • IMG-20220228-WA0016.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 151
Bugun adet olmam gerekiyordu ama olmadim. Yaptigim testleri ekliyorum sizce gebelik varmi cok silik cizgi goruyorum. Yeniden eskiye de dizdim zaten. En yeni de tekli halde...

Görüşlerinizi bekliyorum
Var gibi canımm başka bir marka ile dene bide istersen erkenlere pek güven olmuyor

Bu platformu yıllarca bebek konusu üzerine ameliyatlarım, rahatsızlıklar vs konusu 7/24 girdim yazdım çizdim.
Benimde böyle testlerim oldu silik çıkan, beklemeni öneririm. Adet gününden 7 gün geçsin sabret bekle.
Bazen gebelik olmasa da adet olmadan onemli hormonlardan da olabiliyor.

İlk 5 dakika içinde silik çizgi çıktıysa çok olumlu.

Aynen bu tekli olan hemen cikti. Bekliyorum insallah...

Merhaba kızlar.şubatın 24 ü yumurtlama tarihimdi öncesi iki gün o gün ve sonraki üç gün ilişkiye girdik eşimle.ayın 29u kan testi verdim negatif çıktı.bugün days comfort erken test yaptım sanki hayali çizgi gördüm bi bakarmısınjz hamilelik varmı?

Canm silik çizgi gorebiliyorm kaset test varsa birde onla dene derim

Görüşlerinizi bekliyorum
O kadar çok test yaptım ki. kanımca çok silikte olsa incede olsa yüzeyde belki olması lazım sanırım bu gibi çok negatif oldu brnim. Gönlünüzdeb geçen olsun tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…