- 10 Ekim 2020
- 1.459
- 1.025
- 83
- 32
- Konu Sahibi Derinvebebekleri
-
Çok hafif gölge var normal testle denemenizi tavsiye ederimBugun adet olmam gerekiyordu ama olmadim. Yaptigim testleri ekliyorum sizce gebelik varmi cok silik cizgi goruyorum. Yeniden eskiye de dizdim zaten. En yeni de tekli halde...
Görüşlerinizi bekliyorum
Elimde test yok normal erken gebelik aldm hep ya...Çok hafif gölge var normal testle denemenizi tavsiye ederim
Cok teşekkür ederimÇok yeni daha ama var tebrik ederim
Umarım...Ben hayalet bi çizgi gördüm, inşallah seninledir bebeğin
Dünyada nasibi varmışUmarım...
Oglum.8 aylik ama kaza sonucu oldu olursa sukur ederim yine zorlancam ama olsun
İnşallah vardir yaa birlikte büyürlerDünyada nasibi varmışRabbim kolaylığını da verir elbet
Var gibi canımm başka bir marka ile dene bide istersen erkenlere pek güven olmuyorBugun adet olmam gerekiyordu ama olmadim. Yaptigim testleri ekliyorum sizce gebelik varmi cok silik cizgi goruyorum. Yeniden eskiye de dizdim zaten. En yeni de tekli halde...
Görüşlerinizi bekliyorum
Bakalim canim ya emin olamiyorum bi turlu =)Var gibi canımm başka bir marka ile dene bide istersen erkenlere pek güven olmuyor
Aynen bu tekli olan hemen cikti. Bekliyorum insallah...Bu platformu yıllarca bebek konusu üzerine ameliyatlarım, rahatsızlıklar vs konusu 7/24 girdim yazdım çizdim.
Benimde böyle testlerim oldu silik çıkan, beklemeni öneririm. Adet gününden 7 gün geçsin sabret bekle.
Bazen gebelik olmasa da adet olmadan onemli hormonlardan da olabiliyor.
İlk 5 dakika içinde silik çizgi çıktıysa çok olumlu.
Canm silik çizgi gorebiliyorm kaset test varsa birde onla dene derimMerhaba kızlar.şubatın 24 ü yumurtlama tarihimdi öncesi iki gün o gün ve sonraki üç gün ilişkiye girdik eşimle.ayın 29u kan testi verdim negatif çıktı.bugün days comfort erken test yaptım sanki hayali çizgi gördüm bi bakarmısınjz hamilelik varmı?iEki Görüntüle 3017076
O kadar çok test yaptım ki.Bugun adet olmam gerekiyordu ama olmadim. Yaptigim testleri ekliyorum sizce gebelik varmi cok silik cizgi goruyorum. Yeniden eskiye de dizdim zaten. En yeni de tekli halde...
Görüşlerinizi bekliyorum
Belkide canim bakalim sonucu söylerim 3 gun gecikmem oldu :)O kadar çok test yaptım ki.kanımca çok silikte olsa incede olsa yüzeyde belki olması lazım sanırım bu gibi çok negatif oldu brnim. Gönlünüzdeb geçen olsun tabi
Gecikme varsa ihtimal daha yüksek tabi. Benim bunlar gibi yanıltıcı çıkan testlerim geçikme olmadandı çoğuBelkide canim bakalim sonucu söylerim 3 gun gecikmem oldu :)
Hmmm yarin testlerim geliyor tam cift ciksrsa gidicem brnde kan vericem insallahGecikme varsa ihtimal daha yüksek tabi. Benim bunlar gibi yanıltıcı çıkan testlerim geçikme olmadandı çoğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?