Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acile gitsem alırmı ya ne desem alır bizim burda gebelik testi almıyolar acilde anca bişey olunca alıyorlarBence var :) kan verin netleşsin
SbEki Görüntüle 3147991 adetime 4 gün var 2 tane farklı test yaptım 2si de böyle çıktı sizce varmı gebelik şok içindeyim
Bence de var kan testi vermelisin hemen midem falan bulaniyor dedin mi alirlar ya olmasa saglik ocagindan ver istersenAcile gitsem alırmı ya ne desem alır bizim burda gebelik testi almıyolar acilde anca bişey olunca alıyorlar
Sağlık ocağında geç çıkıyo ya eğer hamileysem ilaç kullanmam gerekiyor bi tane erken doğumum var doktora da danışmadan içmek de istemiyorumSb
Bence de var kan testi vermelisin hemen midem falan bulaniyor dedin mi alirlar ya olmasa saglik ocagindan ver istersen
Evde değilim ben burdaki sağlık ocağı bakarmı banaSağlık ocağında kan tahili verin
Tabiki danismadan bisey yapma o zaman acile git canim erken dogumum oldu riskli hamileligim de alirlar bende 2. Dusugumde gitmistim aciliyetim var kistim oldugu icin dedim hemen aldilar istersen yada kadin doguma gozuk yarin ama erken dogumunun varmis ihmal etmeSağlık ocağında geç çıkıyo ya eğer hamileysem ilaç kullanmam gerekiyor bi tane erken doğumum var doktora da danışmadan içmek de istemiyorum
Kan ver daha iyi sonuç alırsınEki Görüntüle 3147991 adetime 4 gün var 2 tane farklı test yaptım 2si de böyle çıktı sizce varmı gebelik şok içindeyim
Vala bu konu hakinda pek bildigim yok ama acile git canim erken dogumum oldu aciliyetim var deEvde değilim ben burdaki sağlık ocağı bakarmı bana
Evet zaten pozitif çıkmasına da sevinemedim erken doğumdan dolayıTabiki danismadan bisey yapma o zaman acile git canim erken dogumum oldu riskli hamileligim de alirlar bende 2. Dusugumde gitmistim aciliyetim var kistim oldugu icin dedim hemen aldilar istersen yada kadin doguma gozuk yarin ama erken dogumunun varmis ihmal etme![]()
Var fakat misafirlikteyim yakın bi yerde değil kayıtlı olduğum saplık ocağıKayıtlı olduğunuz sağlık ocağınız yok mu?
Sizin kaç haftalık düşünüğünüz olduVala bu konu hakinda pek bildigim yok ama acile git canim erken dogumum oldu aciliyetim var de![]()
Kendini strese sokma canim gonlunu ferah tut hayirli haberlerini bekliyoruzEvet zaten pozitif çıkmasına da sevinemedim erken doğumdan dolayı
Var benceeeeEki Görüntüle 3147991 adetime 4 gün var 2 tane farklı test yaptım 2si de böyle çıktı sizce varmı gebelik şok içindeyim
Anladım. misafir olarak bakıyor sağlık ocakları geneldeVar fakat misafirlikteyim yakın bi yerde değil kayıtlı olduğum saplık ocağı
Bir deneyin olmadı imkan varsa özelin aciline gidin yarım saate çıkar sonuçAcile gitsem alırmı ya ne desem alır bizim burda gebelik testi almıyolar acilde anca bişey olunca alıyorlar
Ay inşAllah bir daha aynı şeyleri yaşamam yeni yeni düzeldim zaten sağlıkla kucağıma alabilirim Allah olmayan herkese hayırlı sağlıklı çocuklar nasip etsin inşAllahKendini strese sokma canim gonlunu ferah tut hayirli haberlerini bekliyoruz![]()