Testime bakabilirmisiniz

tamamknka

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2022
590
156
23
30
IMG-20221019-WA0003.webp
adetime 4 gün var 2 tane farklı test yaptım 2si de böyle çıktı sizce varmı gebelik şok içindeyim

Bence var :) kan verin netleşsin

Sb

Bence de var kan testi vermelisin hemen midem falan bulaniyor dedin mi alirlar ya olmasa saglik ocagindan ver istersen
Sağlık ocağında geç çıkıyo ya eğer hamileysem ilaç kullanmam gerekiyor bi tane erken doğumum var doktora da danışmadan içmek de istemiyorum

Sağlık ocağında geç çıkıyo ya eğer hamileysem ilaç kullanmam gerekiyor bi tane erken doğumum var doktora da danışmadan içmek de istemiyorum
Tabiki danismadan bisey yapma o zaman acile git canim erken dogumum oldu riskli hamileligim de alirlar bende 2. Dusugumde gitmistim aciliyetim var kistim oldugu icin dedim hemen aldilar istersen yada kadin doguma gozuk yarin ama erken dogumunun varmis ihmal etme 🥰

Tabiki danismadan bisey yapma o zaman acile git canim erken dogumum oldu riskli hamileligim de alirlar bende 2. Dusugumde gitmistim aciliyetim var kistim oldugu icin dedim hemen aldilar istersen yada kadin doguma gozuk yarin ama erken dogumunun varmis ihmal etme 🥰
Evet zaten pozitif çıkmasına da sevinemedim erken doğumdan dolayı

Kendini strese sokma canim gonlunu ferah tut hayirli haberlerini bekliyoruz🥰🤲
Ay inşAllah bir daha aynı şeyleri yaşamam yeni yeni düzeldim zaten sağlıkla kucağıma alabilirim Allah olmayan herkese hayırlı sağlıklı çocuklar nasip etsin inşAllah

Back
X