- 11 Ekim 2021
- 87
- 11
- 38
- 25
- Konu Sahibi elifnur2727
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test bozuk değildir demi ya son adet tarihim 4 TemmuzBen görüyorum ikinci çizgiyi, var görünüyor
Düşünmüyorum yaa küçük bebeğim de var son adet tarihim 4 TemmuzVar görünüyor ama çok küçük, kan testi verin
Kan vermeniz daha net sonuca ulaştırır çizgi gözüküyor çünküDüşünmüyorum yaa küçük bebeğim de var son adet tarihim 4 Temmuz
Ancak pazartesi gidip verebilirimKan vermeniz daha net sonuca ulaştırır çizgi gözüküyor çünkü
Yani bozuk olabilir mi2.görsel kuruma çizgisine benziyor daha önce benim çok çıktı böyle
Bozuk olduğunu düşünmüyorum bende 2.gebeligimi bu sekilde silik sekilde öğrenmiştim yarin sabah tekrarlayin yine ayni cikarsa pozitifdirYani bozuk olabilir mi
Evet kuruma cizgisi olabilirYani bozuk olabilir mi
İnşallah öyle dirEvet kuruma cizgisi olabilir
Hafta içi kan vermeye gideceğim olmazsamBozuk olduğunu düşünmüyorum bende 2.gebeligimi bu sekilde silik sekilde öğrenmiştim yarin sabah tekrarlayin yine ayni cikarsa pozitifdir
Birincide de net görünüyor zaten. Sanırım istemiyorsanız ama yine de elinizde test varsa tekrarkayın netleş
Bakıcam artık durumaBirincide de net görünüyor zaten. Sanırım istemiyorsanız ama yine de elinizde test varsa tekrarkayın netleşir