- 16 Ekim 2016
- 3.272
- 2.657
- 133
- Konu Sahibi DilekHanim
-
Yerleşme kaynaklı olabilir ama başka nedeni varsa diye Dr la görüşün yarın kan sonucuyla beraberİnşallah ama ağrı ve lekelenme yaşıyorum
Adetiniz kaç gün geçmiştiBeta 7,5 çıktı sabah tekrar kan vercem
Olmadı bir doktora gozuk canım yarın
Hayırlı olsun inşallah güzel artış olur 2 gün arayla aynı saatlerde kan verin
Aynen hem kan vercem hem görüncemYerleşme kaynaklı olabilir ama başka nedeni varsa diye Dr la görüşün yarın kan sonucuyla beraber
Geçmemişti 2 gün vardı verdiğimde bugün adet günüm normaldeAdetiniz kaç gün geçmişti
Silik bişey gördüm belirtilerin varmıydi canım
Regle 3 gün varsa erken gebelik testiyle deneyin bir de elinizde varsa
Sabah 48 saat doluyorsa oyle verin
Sonucum 18,2 çıktı nasıl sizce iki gün önce 7,5Adetiniz kaç gün geçmişti
Bence normal aşkım hiç o evrelerde gelmedim benSonucum 18,2 çıktı nasıl sizce iki gün önce 7,5
Hayirli olsun, agrin yoksa korkmaSonucum 18,2 çıktı nasıl sizce iki gün önce 7,5
Ben de gelmemiştimBence normal aşkım hiç o evrelerde gelmedim ben
Şuan pek ağrım yok ben 6 gün kala yaptım çıkmadı 3 gün kala çok silik çıktı birde adet gününde deneyin benceHayirli olsun, agrin yoksa korkma
Stres yapma. Belirtilerin neydi? Ben de test yaptim adetme bes gun var ince bir silik cikti sanki kuruma gibi anlamadim. Kasik agrisi migde yanmasi var
Hayır yok gibi. Ya da düşük değerdedir varsa
İki katı artmış işte canım süperSonucum 18,2 çıktı nasıl sizce iki gün önce 7,5
Ay insallah ya umut varŞuan pek ağrım yok ben 6 gün kala yaptım çıkmadı 3 gün kala çok silik çıktı birde adet gününde deneyin bence
Merhana benşm testime bakarmısınız adetim 2. Gün dün çok ağrım oldu bel be kasık akşam pembe leke geldi çok açık tenkte bugün test yaptım bebe time çok hafif silik çizgi görüyorum varmı sizceHayırlı olsun inşallah güzel artış olur 2 gün arayla aynı saatlerde kan verin
Ben goruyorum leke yerlesmeMerhana benşm testime bakarmısınız adetim 2. Gün dün çok ağrım oldu bel be kasık akşam pembe leke geldi çok açık tenkte bugün test yaptım bebe time çok hafif silik çizgi görüyorum varmı sizce
İnşallah vardır teşekkür eserimBen goruyorum leke yerlesme
Olabilir iki gun snra tekrar edin veya kan tahlili
Adet oldum yaaaBen goruyorum leke yerlesme
Olabilir iki gun snra tekrar edin veya kan tahlili
Ama testte niye çizgi gözüktü anlam veremedimAdet oldum yaaa
Bu şekilde olup regl olan çok kişi oluyor artık yalancı pozitif mi veriyor test bilmiyorum geç gördüm testinizi ama ben renk olmayan silik çizgileri regl günü artık gelmişse dikkate almıyorum. Regle cok varsa takip edilebilir koyulasacak mi diye ama regl gunu geldiyse en azından hafif de olsa Bi pembelik olması gerek benim gözlemlediğimAma testte niye çizgi gözüktü anlam veremedim
Bebetime marka pembeli bile çıkarıyor canım başıma geldi maalesefBu şekilde olup regl olan çok kişi oluyor artık yalancı pozitif mi veriyor test bilmiyorum geç gördüm testinizi ama ben renk olmayan silik çizgileri regl günü artık gelmişse dikkate almıyorum. Regle cok varsa takip edilebilir koyulasacak mi diye ama regl gunu geldiyse en azından hafif de olsa Bi pembelik olması gerek benim gözlemlediğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?