Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın sabah ilk idrarla yapın. Gün boyu su içmişseniz test yanıltır . boşa gitmesinKızlar bugün yumurtlamanin üzerinden 10 gün geçti. Daha çok erken biliyorum. Dün akşam beta vermiştim negatifti. Bugün aşırı karın ağrım olunca elimde kalan son testi yaptım çok silik bir çizgi vardı ama markası days doktor. Çoğu kişiyi yanıltmış. Dikkatli bakınca gözüküyor fotoğrafı siyah beyaz yaptım şimdi evde değilim bunu yaptim evde prodoktor var gece de onu yapacağım bu şekilde olan var mı umudumu kesmiştim bugün yüzüm sivilcelenince.
Muhtemelen, teşekkürlerSanki belli belirsiz bir cozgi var ama yaniltici olabilir
Siz kan verdiniz mi peki ovulasyon gününüz ne zamanBenimde böyle çıktı aynısı
Verdim ama regl tarıhıme 5 gün var suan negatif çıktı bunlarda silik çıkıyorSiz kan verdiniz mi peki ovulasyon gününüz ne zaman
Öyle yapayım,teşekkürlerCanım hiç belli olmaz bir günde artmış olabilir atıyorum dün 0 iken bugün 10 falan olduysa testte şişlikte olsa çıkabiliyor ben 10 değeriyle öğrenmiştim bir dilimlik var ama yarın sabah testi tekrarla yine silikse kan ver
Sonucun ne oldu canım pozitif miÖyle yapayım,teşekkürler
Yaaa hayırlı olsun canım dedim ya bir gün bile olsa değişir değer 10.günde çıkar tutmuşsa demiştim darısı bana inşallahEvet canım öbür gün kan vermiştim beta 13 tü