Testime bakar mısınız? Acillll !! Lütfenn

gokyuzu11

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2024
38
8
6
27
Sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım böyle silik çıktı yumurtlamadan sonra 7-8. Günüm.
Hastaneye gittim hemen betahcg 1.20 çıktı çok garip siz ne düşünüyorsunuz? Sizce hamilelik var mı?

Eklentiler

• IMG_6429.webp
    60,5 KB · Görüntüleme: 168
Sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım böyle silik çıktı yumurtlamadan sonra 7-8. Günüm.
Hastaneye gittim hemen betahcg 1.20 çıktı çok garip siz ne düşünüyorsunuz? Sizce hamilelik var mı?
Merhaba testi 3-4 gün sonra tekrarlayın . Testte yanlış olabilir kuruma çizgisi olabilir ve ya beta da artabilir .7 gün çok erken zaten

Merhaba testi 3-4 gün sonra tekrarlayın . Testte yanlış olabilir kuruma çizgisi olabilir ve ya beta da artabilir .7 gün çok erken zaten
Teşekkür ederim bende belki kuruma çizgisi diye suda beklettim öyle olursa siliniyormuş silinmedi erken biliyorum da kasık ağrım çok diye yapmak istedim kanda çıkmadı idrarda çıktı çok garip böyle başına gelem var mı merak ettim

Benimde bu şekilde çıkardığı çok oldu yalancı pozitif verebiliyolar

Benim yumurtlamadan sonra 4. Gün vajinal ultrasonda 3mm kese göründü kan testi negatifti . Şimdi 7 aylık oldu bile kızım
Yumurtlamadan sonra 4.gün mü döllenme o kadar kısa sürmez belki erken yumurtlamışta olabilirsiniz diye düşünüyorum hayırlı olsun evet bazen çıkmayabiliyor

Benim yumurtlamadan sonra 4. Gün vajinal ultrasonda 3mm kese göründü kan testi negatifti . Şimdi 7 aylık oldu bile kızım
Yumurtlamadan 4 gün sonra kese görmek imkansı kuzum büyük ihtimal erken yumurtlama görmüşsündür tıbben böyle birşey mümkün değil çünkü

Yumurtlamadan 4 gün sonra kese görmek imkansı kuzum büyük ihtimal erken yumurtlama görmüşsündür tıbben böyle birşey mümkün değil çünkü
Ovülasyon testiyle takip ettiğim için çok çok eminim :) hala duruyor testler ultrason fotoğrafları Hatta doktor da sordu hamile misin diye dedim daha 4 gün oldu yumurtlayalı polip tanısı konuldu adeti bekletti operasyon için finalde hamileydim

Selam kızlar , ben bugün bir video izledim ve şok oldum domates ile gebelik testi yaptılar ve domates gebe çıktı keşke markaları da söyleselerdi .. bu idrar testleri artık gerçekten güvenli değil. Benim adetim 9 gün gecikti gecikmenin 4. Günü 2 kez test yaptım fakat negatif ve hala adet olmadım pko olduğu için pek ihtimal vermiyorum ama hsg çekilmiştim ondan umutlandım biraz bu arada uzun zamandır adet döngüm güzeldi düzenliydi bu ay ilk defa yine bir gecikme yaşadım..

Aynen olabilir testlere güvenmemek lazım domates bile hamile kaldıysa

Aynen olabilir testlere güvenmemek lazım domates bile hamile kaldıysa
Kız sorma bazı testler gerçekten yalancı pozitif çıkarıyor hem paraya yazık hemde insanlara yükledikleri o heyecan ve umutlara yazık günah başıma gelmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…