• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakar mısınız adete 6 gün var

aysenur4444

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
Çok hayalet bir çizgi görüyorum hanımlar sizde görebiliyor musunuz yoksa ben mi yanıldım çatlama günü ilişki oldu birde öncesi adetime 6 gün var gögüslerim aşırı şiş erken gebelik testi yaptım ama çok çok silik görür gibi oldum günüme daha var heyecanlanıyor insan

Eklentiler

• F3D964C0-F238-495E-8EBF-ADA9C483A958_DFEDDC01-FD0A-4627-ACB2-B9540A487D6D.webp
    F3D964C0-F238-495E-8EBF-ADA9C483A958_DFEDDC01-FD0A-4627-ACB2-B9540A487D6D.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 433
Çok hayalet bir çizgi görüyorum hanımlar sizde görebiliyor musunuz yoksa ben mi yanıldım çatlama günü ilişki oldu birde öncesi adetime 6 gün var gögüslerim aşırı şiş erken gebelik testi yaptım ama çok çok silik görür gibi oldum günüme daha var heyecanlanıyor insan
Evet canım hafif gözüküyor ben de gördüm

Dpo kaçtı

Testin kendi çizgisini goruyor olabilirmisin

Testin markası ne? Çok silik bir çizgi görünüyor ama test çizgisi mi acaba. Birde kaç dk sonra çektiniz fotoğrafı

Bat'a 6 çok erken ama ben gördüm hayalet çizgiyi. Bat'a kadar test tekrarlayın bence koyulaşmayı takip edin, çizgi rahatça görülecek kadar koyulaşırsa kan verirsiniz

Nimo diye bir marka canım
Ay ben bu ara çok yaşadım onu awoxla hatta pembeleştiğini bile gördüm sonuç adet 🥹 bu ay koyulaşmazsa fotoğrafını çekmicem dedim kenara attım testim böyle bozuk mu sence test ?

Eklentiler

• IMG_9126.webp
    IMG_9126.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 382
  • IMG_9125.webp
    IMG_9125.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 380
Bende anlamadım canm geçen ay da bana aynısı oldu testlere hiç güven yok ya

Back
X