Testime bakar mısınız ben mi yanlış görüyorum ?

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.296
7.087
398
Bugün adet olmam gerekiyor normalde ama dayanamadım test yaptım az önce 2 dk içinde bu çizgi belirdi gebe miyim ? Bende 3 75 miyop var yanlış mı görüyorum yoksa ?

Eklentiler

• 20190927_163726.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 196
Bugün adet olmam gerekiyor normalde ama dayanamadım test yaptım az önce 2 dk içinde bu çizgi belirdi gebe miyim ? Bende 3 75 miyop var yanlış mı görüyorum yoksa ?
Hamilesin canım ilk haftalar olduğu için ikinci çizgi soluk çıkıyor bende de öyle olmuştu kan testine de gitmiştim hamile çıkıyor

Kızlar şimdi pozitif gördüm ya adet olursam O yüzden eşime söylemeye çekiniyorum üzülür diye yarın sabah ilk idrarla bi daha mı yapsam acaba ?

ayy senın miyopunu sevsinler

kız hamişsin maşallahhh , iş yapma yorulma ilişkiye girme , bunlar bende ilk öğüt olsun sana

ayy senın miyopunu sevsinler

kız hamişsin maşallahhh , iş yapma yorulma ilişkiye girme , bunlar bende ilk öğüt olsun sana
Ay inşallah öyleyimdir ya Albi marka test hakkında kötü yorumlar okudum yalancı pozitif veriyor diye moralim bozuldu kesin benimki de öyledir dedim elimde bir test daha var aynı marka ama napsam bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…