Testime bakar mısınız 🥹

Hayırlısı olsun sizinde 🌸 bu değer gecikmenin kaçıncı günü sizde
Kuzum benim geçikmemin 3 günü değerim 10 du açık kahverengi lekelenmem oldu o sıra zaten hastanedeydim.seker hastası oldum için öncelik dahiliye gittim sonra kadın doğuma de asistani oradaydı sordum oda Dr sordu cuma.verecgi kanı versin yarin dedi benim ilk 5 inde 10 ile öğrendim dünde verdim kan 22 yukselmis

Kuzum benim geçikmemin 3 günü değerim 10 du açık kahverengi lekelenmem oldu o sıra zaten hastanedeydim.seker hastası oldum için öncelik dahiliye gittim sonra kadın doğuma de asistani oradaydı sordum oda Dr sordu cuma.verecgi kanı versin yarin dedi benim ilk 5 inde 10 ile öğrendim dünde verdim kan 22 yükselmiş

Maşallah inşallah bende o günleri görebilirim cumartesi tekrar test vericem bugün yarın regl olmazsam

Maşallah inşallah bende o günleri görebilirim cumartesi tekrar test vericem bugün yarın regl olmazsam
Aynen inşallah cnm bu benim 2. Hamileliğim ilki sağlıksis oldu düşük yaptım tamda dusuk yaptığım.ay ve hafta içinde hamile olduğumu öğrendim tam 1 sene sonra rabbim aldığını aynı gün geri verdi çok şükür

Aynen inşallah cnm bu benim 2. Hamileliğim ilki sağlıksis oldu düşük yaptım tamda dusuk yaptığım.ay ve hafta içinde hamile olduğumu öğrendim tam 1 sene sonra rabbim aldığını aynı gün geri verdi çok şükür
Sağlıkla gelsin inşallah ben şuan değerden dolayı eminim bir şeyler olduğuna ama kimyasal vs olur diye korkuyorum çünkü 3,9 çıkmaz benim

Sağlıkla gelsin inşallah ben şuan değerden dolayı eminim bir şeyler olduğuna ama kimyasal vs olur diye korkuyorum çünkü 3,9 çıkmaz benim
O zamanda testlerin pozitif çıkardı önceden bence daha yeni ilişkinin üstünden 12gun 10 çıktı işte değer daha senin adetine var bekle bakalım

IMG_20250806_221241.webp
IMG_20250807_134747.webp

Merhaba kizlar bat a 6 gün var ilk 3 dk da böyle çıktı belli belirsiz sizce var midir kan versem mi beklemelimiyim

Back
X