- 30 Ocak 2016
- 49
- 4
- 86
- 30
- Konu Sahibi kediliannee
Böbrek miiiii kasık mıııı anlayamıyorum yaBende sadece sağ tarafta var bu batmalar agrim vs olmadi şuana kadar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böbrek miiiii kasık mıııı anlayamıyorum yaBende sadece sağ tarafta var bu batmalar agrim vs olmadi şuana kadar
Canım onu bazen ben de anlayamıyorum Ağrının olduğu noktaya elimi koyuyorum genelde elimle hissediyormuşum gibi hani genelde öyle anlıyorum şu an zaten sağ tarafımda kasım batıyor yani onu hissediyorum şu an genelde sol tarafımda gaz Sancım hep olur ama sagda hiç başıma gelmemişti ins tutunma vs dirBöbrek miiiii kasık mıııı anlayamıyorum ya
inşallah tutunmadırCanım onu bazen ben de anlayamıyorum Ağrının olduğu noktaya elimi koyuyorum genelde elimle hissediyormuşum gibi hani genelde öyle anlıyorum şu an zaten sağ tarafımda kasım batıyor yani onu hissediyorum şu an genelde sol tarafımda gaz Sancım hep olur ama sagda hiç başıma gelmemişti ins tutunma vs dir
inşallah tutunmadır![]()
İnşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebişlere kavuşuruzGüzel kızım inşallah olmazsınbenimde kasıklarım ve belimde var
Sormaaa. Bi de olmayınca da insan bi sinir oluyor kiİnşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebişlere kavuşuruztek taraflı batmada var regl arısıda var belimde ağrıyor of ne zormuş beklemek yahu
Verdin mi kanBilmiyorum cumartesi bakıcaz artık inşallah benimledir bebiş![]()
YAA DEDİm sana sağlıkla gelsinKızlar 5,9 çıktı sonuç artış çok düşük değil mi
Ben dayanamadım akşam acilde de kan verdim 5,7 çıktı düşük olmasını farklı yerler olmasına bağlıyorum olumlu düşünücem artıkYAA DEDİm sana sağlıkla gelsin
Referans aralığı farklıdır ondan öyledir sonuç olarak bebiş var ve çok yeni tutunuyor dinlen bol bolBen dayanamadım akşam acilde de kan verdim 5,7 çıktı düşük olmasını farklı yerler olmasına bağlıyorum olumlu düşünücem artık![]()
Kanamanın devam edip etmemesine bakmalısın. Kimyasal da olabilir yerleşme de. Umarım yerleşmedir.Kızlar sanırım kimyasal geçiriyorumdeprem oldu şimdi çok korktum karnıma ağrı girdi birden tuvalete gittim sildiğimde peçeteye açık pembe kan geldi
Her tuvalete gittiğimde geliyor peçeteye açık pembe pıhtı falan yok ama bacak ağrım karın ağrım çok sanırım kimyasala döndüKanamanın devam edip etmemesine bakmalısın. Kimyasal da olabilir yerleşme de. Umarım yerleşmedir.