Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Regliniz geciktimi days doctor markaya yalancı pozitif diyorlar evet ben hiç kullanmadım bilmiyorum o markayı ama üstteki hangi markanın kaset olan birde kaç dakikada çıktığı önemli çizgilerin
ikisindede çikmiş
ben de öyle düşündüm şimdi gitsem o da düşük çıkacak bekliyim beklemek de ne zor işVar görünüyor. Bence bekle pazartesi günü kan ver. Çünkü erken kan verince o da stres yapıyor insana yükselecek mi yükselmeyecek mi diye
ay ben hala ikna olamadım siz öyle deyince bi garip oldum şimdiikisindede çikmişbebiş geliyor ANNESİ
![]()
Evet çok zor oyalanacak bir şeyler bulben de öyle düşündüm şimdi gitsem o da düşük çıkacak bekliyim beklemek de ne zor iş![]()
karnini tekmeleyince ikna olursunay ben hala ikna olamadım siz öyle deyince bi garip oldum şimdi![]()
Hahahaa güldürdün beni vallakarnini tekmeleyince ikna olursun![]()
ilk bebek her haldeHahahaa güldürdün beni vallagaliba anca oyle olacak
![]()
Evet ilk olacak insallahilk bebek her haldeALLAH sag salim kavuştursun bebeisinle seni. nohut biraz büyüsun ultrasinda görünce ikna olacan.
ALLAH TONTİŞ PONÇİK TATLİŞ Sağlıklı BEBELER VERSİN SANA İNŞALLAHEvet ilk olacak insallahcok tesekkur ederim
![]()
Daha doctor artimed freely yalancı pozitif dediler tam 7 test yaptım sizin gibi bende inanmadım aynı gün kan verdiğimde 323 çıktı sonucum insallah sizinde vardiray ben hala ikna olamadım siz öyle deyince bi garip oldum şimdi![]()
Biraz umut oldunuz şu an bana. Adet gecikmemin 2. günü days doctor test yaptım 2 dakika içinde belirgin bi çizgi çıktı ama sevinemiyorumDaha doctor artimed freely yalancı pozitif dediler tam 7 test yaptım sizin gibi bende inanmadım aynı gün kan verdiğimde 323 çıktı sonucum insallah sizinde vardir![]()