Ben de görüyorum silik çizgiyi ilk 5 dk da çıktıysa ümit var ama sonradan kuruma çizgisi çıkarmıştı bende daha önceEki Görüntüle 3684392
Merhaba kızlar bugün dpo10 dün bu testi yaptım negatifti bugün çok silik çizgi çıktı ben kendim net görüyorum ama burda görünmez sanırım İnnovita test daha önce yalancı pozitif gören oldu mu adet olcak gibi ağrım var dünden beri ben olmadığını düşünüyorum ama yine de test yaptım
Hemen çıktı çizgi de marka çok belirsiz yalancı pozitif çıkardığı çok olmuş bende olduğunu düşünmüyorum ama hayırlısı bakalımBen de görüyorum silik çizgiyi ilk 5 dk da çıktıysa ümit var ama sonradan kuruma çizgisi çıkarmıştı bende daha önce
Kaç gün var adetinizeHemen çıktı çizgi de marka çok belirsiz yalancı pozitif çıkardığı çok olmuş bende olduğunu düşünmüyorum ama hayırlısı bakalım
Bugün dpo10 4 gün varKaç gün var adetinize
Yumurta takibi mi yaptınızBugün dpo10 4 gün var
Evet eminim aşılama oldum çünküYumurta takibi mi yaptınız
Çatlatma iğnesi yapıldı mı yapıldıysa bugün kaçıncı günüEvet eminim aşılama oldum çünkü
Canım eğer doğruysa iğne etkisi değilde bende sabah ilk idrrarla yaptım negatif çıktı akşam yaptım pozitif gördümEki Görüntüle 3684392
Merhaba kızlar bugün dpo10 dün bu testi yaptım negatifti bugün çok silik çizgi çıktı ben kendim net görüyorum ama burda görünmez sanırım İnnovita test daha önce yalancı pozitif gören oldu mu adet olcak gibi ağrım var dünden beri ben olmadığını düşünüyorum ama yine de test yaptım
Yok yapmadım iğne kendi haline bıraktım aşılama günü çatladı zatenÇatlatma iğnesi yapıldı mı yapıldıysa bugün kaçıncı günü
İlk 5 dk da çıktı kuruyunca böyle oldu çok daha belirgin iğne olmadım ben kendi haline bıraktım aşılama günü oldu çatlamaCanım eğer doğruysa iğne etkisi değilde bende sabah ilk idrrarla yaptım negatif çıktı akşam yaptım pozitif gördümşuan 5 haftalık bende kan vereceğim birde bu testte 5 dk içinde cikmais onemli
Benim testimde böyleydi canımİlk 5 dk da çıktı kuruyunca böyle oldu çok daha belirgin iğne olmadım ben kendi haline bıraktım aşılama günü oldu çatlama Eki Görüntüle 3684399
Baya benziyor benim de böyle kan testi verdin miBenim testimde böyleydi canım
O zaman pozitif olma ihtimali çok yüksek inşallah rabbim gönlünüze göre verirYok yapmadım iğne kendi haline bıraktım aşılama günü çatladı zaten
Evet canım 26.93 çıktı şuan idrar testi koyilasmasina bakıyorumBaya benziyor benim de böyle kan testi verdin mi
Yaa hayırlı olsun sağlıkla al kucağına dpo kaçta yaptığın testler bunlar benim başka testim yok yapamıyorum bir de belirtin oldu muEvet canım 26.93 çıktı şuan idrar testi koyilasmasina bakıyorum
14dpoyduYaa hayırlı olsun sağlıkla al kucağına dpo kaçta yaptığın testler bunlar benim başka testim yok yapamıyorum bir de belirtin oldu mu
14dpoydu
Ben ilk gebeliğimi lh ile öğrendim kopkoyu çıkmıştı elinde başka yok muEki Görüntüle 3684796
Bende de gebelik testi yok Lh testleri böyle çıkıyor
Yok ya benim bugün Dpo11 dün de yapmıştım Lh ikinci çizgi bile çıkmamıştı biraz ümitlendim ama gebelik testi yapıp hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum sanırım gecikmeyi bekleyip kan veririm gibiBen ilk gebeliğimi lh ile öğrendim kopkoyu çıkmıştı elinde başka yok muHCG testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?