Gözünüz aydın var gibiMerhaba arkadaşlar ilk resim dün yaptığım, ikinci bugün sabah yaptığım ikiside erken gebelik testi. Sabah yaptığım biraz daha silik çıktı resimde çok belli olmayabilir ama görüyorum. Adetimin ilk günü bugün normalde. Dün olacak gibi hissediyordum ama bugün hissetmiyorum. Karın ve baş ağrım var biraz. Kan testi vermeye gecikme olunca yarın yada sonra gideyim bugün gelir mi gelmez mi reglim bekleyeyim diyorum. Ama bu testlere göre gebelik var mıdır
Ay hadi inşallaahGözünüz aydın var gibi
2 cizgi gorunuyor gebelik var gibiMerhaba arkadaşlar ilk resim dün yaptığım, ikinci bugün sabah yaptığım ikiside erken gebelik testi. Sabah yaptığım biraz daha silik çıktı resimde çok belli olmayabilir ama görüyorum. Adetimin ilk günü bugün normalde. Dün olacak gibi hissediyordum ama bugün hissetmiyorum. Karın ve baş ağrım var biraz. Kan testi vermeye gecikme olunca yarın yada sonra gideyim bugün gelir mi gelmez mi reglim bekleyeyim diyorum. Ama bu testlere göre gebelik var mıdır
İnşallah ya yarın kan vereceğim2 cizgi gorunuyor gebelik var gibi
Yaa amin inşallahhayırlı olsun,var bence
Predictor bu .Merhaba arkadaşlar ilk resim dün yaptığım, ikinci bugün sabah yaptığım ikiside erken gebelik testi. Sabah yaptığım biraz daha silik çıktı resimde çok belli olmayabilir ama görüyorum. Adetimin ilk günü bugün normalde. Dün olacak gibi hissediyordum ama bugün hissetmiyorum. Karın ve baş ağrım var biraz. Kan testi vermeye gecikme olunca yarın yada sonra gideyim bugün gelir mi gelmez mi reglim bekleyeyim diyorum. Ama bu testlere göre gebelik var mıdır
Yaa ne güzel çok sevindik adınızaPredictor bu .nerede görsem tanırım bu testle bundan daha silik ,hatta foto cektıgımde fotoda görünmeyen bir silik ile öğrenmıstm
Sonucunu merak ettim kaç çıktıYaa ne güzel çok sevindik adınızaeveet predictor. Dayanamadım kan testi verdim bekliyorum sonucu
Sonucunu merak ettim kaç çıktı
Dün adetimin ilk günüyda olmadım. Dün kan testi verdim akşam 5.76 çıktı. Çok erken verdim sanırım doktor olada bilir olmayada bilir testi tekrarla iki gün sonra dediHamilesiniz ama erken olabilir daha ufak sanırsam çünkü çizgi hafif çıkmış hayırlısı olsun
Amin inşallahValla var gibi hadi hayırlısı
Ay amin inşallah yaa teşekkür ederimHayırlı olsun inşallah bence artar değer.
Hadi yaa .Regl nin yoğun mu peki .leke ise üstüne görme dir belkiRegl oldum arkadaşlar. İki testimde pozitif çıkıp değer böyleyken nasıl oluyor
Evet yoğun her zamanki gibi regl oluyorum ama rengi baya koyuHadi yaa .Regl nin yoğun mu peki .leke ise üstüne görme dir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?