• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakar mısınız hamilemiyimm

aaaassss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2025
82
23
3
31
Merhaba reglimden 5 gün önce productor early ile test yaptım bu şekilde çıktı, göğüs uçlarımda acı ve hassasiyet var( regli zamanında olmaz) test sonucu yüklüyorum bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_5937.webp
    IMG_5937.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_5940.webp
    IMG_5940.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 42
Canım malesef ben görmüyorum ama regl olmazsan tekrarla çok erken yapmışsın

Merhaba reglimden 5 gün önce productor early ile test yaptım bu şekilde çıktı, göğüs uçlarımda acı ve hassasiyet var( regli zamanında olmaz) test sonucu yüklüyorum bakar mısınız
Testi kaç dk sonra açtınız çizgi ne zaman oluştu. Predictor bu şekilde çizgi çıkarmaz hamilelik yoksa. Ama kapak açıldığında bir süre sonra çıkarabiliyor. Eğer kapağı açıp hemen çektiyseniz fotoğrafı hayırlı olsun ❤️

Testi kaç dk sonra açtınız çizgi ne zaman oluştu. Predictor bu şekilde çizgi çıkarmaz hamilelik yoksa. Ama kapak açıldığında bir süre sonra çıkarabiliyor. Eğer kapağı açıp hemen çektiyseniz fotoğrafı hayırlı olsun ❤️
Kapağı açtıktan sonra bir saat geçmişti… verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim yarın tekrar yapıyım ben🌸🙏

Back
X