İnşallah canım ya yarın da testte cıkarsa beklemeden kan verıcem zaten testler daha çok yoruyo insanı varmı yokmu diyeBüyük ihtimalle vardır canım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım ya yarın da testte cıkarsa beklemeden kan verıcem zaten testler daha çok yoruyo insanı varmı yokmu diyeBüyük ihtimalle vardır canım![]()
Aynen canım en iyisi kanİnşallah canım ya yarın da testte cıkarsa beklemeden kan verıcem zaten testler daha çok yoruyo insanı varmı yokmu diye![]()
Aynen canım senın ne kadsr kaldıAynen canım en iyisi kan
Benim günüm gecito canim 10. Gün bugunAynen canım senın ne kadsr kaldı
GeciktiBenim günüm gecito canim 10. Gün bugun
Kan verdim bugün sağlık ocagindan yarın belli olacakGecikti
Aaa öylemi hadi bakalım guzel haberler verırsın bizede umut olursun inşallahKan verdim bugün sağlık ocagindan yarın belli olacak
Var gibi duruyo canım ama test guvenılır mı bılmıyorumHamilelik var mı hanimlar
Hayırlısı olsun canım inşallah istediğimiz bı gebelik değil açıkçası üç tane çocuğum var 12 11 ve 3 yaşlarında başka dusunmuyorduk.ama işte Allah'ın işi bu bişey diyemem herşeyin hayırlısıAaa öylemi hadi bakalım guzel haberler verırsın bizede umut olursun inşallah![]()
Var gibi canım kan verHamilelik var mı hanimlar
Nasıpse yicek ekmegı varsa yapacak bişey yokHayırlısı olsun canım inşallah istediğimiz bı gebelik değil açıkçası üç tane çocuğum var 12 11 ve 3 yaşlarında başka dusunmuyorduk.ama işte Allah'ın işi bu bişey diyemem herşeyin hayırlısı![]()
Aynen canimNasıpse yicek ekmegı varsa yapacak bişey yok![]()
E nabıza baktınmı cıkmıstır belkı ertesı gunu dıyolar ama e nabıza düşüyor geneldeAynen canim
Yeni baktım canım yok halaE nabıza baktınmı cıkmıstır belkı ertesı gunu dıyolar ama e nabıza düşüyor genelde
Beklıyoruz haberlerınıYeni baktım canım yok hala
Yarın inşallah canım haber ederimBeklıyoruz haberlerını
Sonuç ne canınC.tesi kan verdim acilden negatif çıktı aradan üç gün geçti hala gelmedi adetim Kan verdim bugün sağlık ocagindan sonuç yarın belli olcak bakalım
Erken gebelik testi mi buHamilelik var mı hanimlar
Evet erken gebelik testiErken gebelik testi mi bu