- 24 Mayıs 2021
- 301
- 416
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Resim yüklenmemişKızlar adetimin 4. günü bugün biraz rahatsizlanmıştim doktorum ilaç verdi gebelik şüphen varsa kullanma dedi var gibi duruyor ama bakar mısın lütfen 1 senedir uğraşıyoruz.
Valla anca yüklendiResim yüklenmemiş
Belirgin cikmis kan vermeye koş derim kaç dk çıktıAnca atabildim
Bu hemen böyle çıktı da suan 15 dk falan oluyor net 2 çizgi var canımBelirgin cikmis kan vermeye koş derim kaç dk çıktı
Test yok ekte?Kızlar adetimin 4. günü bugün biraz rahatsizlanmıştim doktorum ilaç verdi gebelik şüphen varsa kullanma dedi var gibi duruyor ama bakar mısın lütfen 1 senedir uğraşıyoruz.
Bence var içme ilaç kan verBu hemen böyle çıktı da suan 15 dk falan oluyor net 2 çizgi var canım
Evet hamilelik var kullanmayın ilacıAnca atabildim
YüklenmişTest yok ekte?
Yanlış anlaşıldım yani 4 gündür adet olmadim demek istemiştim hemen düzeltiyorumHem regl oluyorsun hem çift çizgi mi var?
Hamilelik var ve muhtemelen 200e yakın değer.Yanlış anlaşıldım yani 4 gündür adet olmadim demek istemiştim hemen düzeltiyorum
Insallah çok teşekkür ederim Rabbım isteyen herkese nasip etsinHamilelik var ve muhtemelen 200e yakın değer.
Kan vermeni öneririm. İlacı sakın kullanma da
Var ama daha yeni gibi hemen kan verme bi kaç gün sonra testi tekrarla sonra kan verirsin cnmKızlar adetim 4 gün gecikti, biraz rahatsizlanmıştim doktorum ilaç verdi gebelik şüphen varsa kullanma dedi var gibi duruyor ama bakar mısın lütfen 1 senedir uğraşıyoruz.
Amin inşallahInsallah çok teşekkür ederim Rabbım isteyen herkese nasip etsin
Öyle yapayım o zaman çok teşekkür ederiiimVar ama daha yeni gibi hemen kan verme bi kaç gün sonra testi tekrarla sonra kan verirsin cnm
Kuzum bence testi tekrarlamalısın benim normal kaset testti 4. gün bugün silik ciktiKızlar testimde silik çizgi çıktı adetten iki üç gün önce erken geb testiydi adetim iki gün gecikti bugün kahvemsi leke geldi ama fazla biraz belimdede ağrı var sizce yerleşme mi adet mi
Bugün regl oldumKuzum bence testi tekrarlamalısın benim normal kaset testti 4. gün bugün silik cikti