Testime bakar mısınız kizlar

Zeze60

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mart 2022
16
12
3
29
Merhaba kizlar bugün reglime 2 gün var ve sabah ilk idrar testim böyle ben mi yaniliyorum yoksa ikinci çizgi var mı ???

Eklentiler

• IMG_20220922_064840.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 106
Gideceğim umarım çıkar kizlar dua edin lütfen dün çok agrim oldu regl ağrısı gibi dedim kesin regl olacağım sabah olmayınca test yaptım reglime daha iki gün var

Hayirli olsun Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.

Kesinlikle var kan vermelisin canim
Şimdi gidiyoruz kan vermeye :) kizlar bu arada ben ovulasyon testine de bakmak istedim daha yapar yapmaz t cizgisi koyu çıktı onda neden böyle gebelik oluşurken koyu olma ihtimali var mı

sonrada tüm belirtilerini yazmanı bekliyoruzzz

Kizlarrrrr acilde vermistim kan 88.29 çıktı
hayırlı olsunnnn çıtır gebee çok tebrik ederim sağlıkla kucağına almak nasip olsunnnn neler hissediyorsun belirtilerini herşeyini anlat şimdi bizede

hayırlı olsunnnn çıtır gebee çok tebrik ederim sağlıkla kucağına almak nasip olsunnnn neler hissediyorsun belirtilerini herşeyini anlat şimdi bizede
Çok teşekkür ederim belirtilerim reglime üç gün vardı dün, çok kötü bel ve kasık ağrısı çektim dedim kesin olacağım hatta böyle kahverengi çok hafif bir şey geldi ama devamı gelmedi yarına kadar olmazsa test yapayım dedim testte çok silik çıktı bir senedir istiyorduk hiç böyle silik pozitif görmemiştim bir de bir kaç gündür aşırı hassastim sürekli ağlamak geliyordu içimde ha bir de bundan mi bilmiyorum ama yüzümde sivilcelenme arttı bir de sık tuvalete çıkma ve idrar rengi böyle daha koyu gelmeye başladı

Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin insallah. acilde kan verince sonuç ne zamana çıkıyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…