Testime bakar mısınız kızlar

Çok silik var gibi erken gebelik testi yapın yarın bence kaset testte çıktıysa erken gebelik testinde de çıkar inşallah vardır ve sağlıklıdır
O kadar uzun zamandır bekliyorum ki şu an aşırı mide şişkinliğim var ilk kez böyle bi belirtim oldu yapmak istedim dayanamayıp vardır inşallah

Benimde göğüslerim aşırı şiş ve kasık ve bel ağrım var daha önce de böyle olmuştu ama düşük yapmıştım hissediyorum var gibi
Ben de bi kez kimyasal geçirdim hiçbir belirtim yoktu test yapmasam anlamazdım bile göğüs şişliği hariç

Benimde göğüslerim aşırı şiş ve kasık ve bel ağrım var daha önce de böyle olmuştu ama düşük yapmıştım hissediyorum var gibi
Daha önce düsük yaptıysanız doktora danışın gene ama progestan alın fitil olarak kullanın benim doktorum düsügüm olduğu icin siddetle önerdi

Bekle canım tabi bende tekrar yapmadım acaba hamilemiyim gerçekten çok merak ediyorum ama öğrensek bile bu süreç çok uzun ve stresli en azından bhcg yükselir regli günü yapcam
inşallah hamileyizdir ve süreci beraber takip ederiz :)

Ayy hadi inşallah hayırlı bi bekleyiş olur inşallah sağlıklıdır bu sefer inanıyorum
bendee kimyasal geçirdim cnm aylar sonra bi doktor farklı bi test yaparak kan pıhtılasmama baktı ve kan pıhtılasması cıktı. Lütfen bu testi yaptır. Tedbir amaclı da koraspirin al kullan..

bendee kimyasal geçirdim cnm aylar sonra bi doktor farklı bi test yaparak kan pıhtılasmama baktı ve kan pıhtılasması cıktı. Lütfen bu testi yaptır. Tedbir amaclı da koraspirin al kullan..
Ben bi hafta sonra doktora gidicem bunların hepsini sorucam canım kafama göre koraspirin falan içmem yani öyle doktor söylemeden alınıyor mu hiç bi bilgim yok bi de kan pıhtılaşması var mı diye baktırmak istiyorum dersem yapıyorlar mı test

Canım zaten kor aspirinin hiçbir zararı yok aksine benim araştırdığım kadarı ile gebeliği kolaylaştırıyor. Mutlaka sor bana devlette bi kez düsük yapmışsın iki kez yapınca yapıyoruz bu testi dedi. Bilsem iki kez düsük yaptım der yaptırırdım. Özelde yaptırmıştım

Gene icin rahat olsun doktoruna sor kullan

s
Peki bi kere mi içiliyor nasıl kullanıcam sabah akşam mı günde bir mi nasıl oluyor canım gerçekten bilmediğimden soruyorum
Progestan ben fitil şeklinde sabah akşam yapıyorum. Doktor böyle önerdi bazıları içerek kullanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…