- 29 Kasım 2022
- 372
- 132
- 33
- 29
O kadar uzun zamandır bekliyorum ki şu an aşırı mide şişkinliğim var ilk kez böyle bi belirtim oldu yapmak istedim dayanamayıp vardır inşallahÇok silik var gibi erken gebelik testi yapın yarın bence kaset testte çıktıysa erken gebelik testinde de çıkar inşallah vardır ve sağlıklıdır
Hayırlısı olsun inşallah şu zor zamanlarda bi umut olur bize haber verin yazın mutlaka merak ederimO kadar uzun zamandır bekliyorum ki şu an aşırı mide şişkinliğim var ilk kez böyle bi belirtim oldu yapmak istedim dayanamayıp vardır inşallah
Benimde göğüslerim aşırı şiş ve kasık ve bel ağrım var daha önce de böyle olmuştu ama düşük yapmıştım hissediyorum var gibiHayırlısı olsun inşallah şu zor zamanlarda bi umut olur bize haber verin yazın mutlaka merak ederim
Ben de bi kez kimyasal geçirdim hiçbir belirtim yoktu test yapmasam anlamazdım bile göğüs şişliği hariçBenimde göğüslerim aşırı şiş ve kasık ve bel ağrım var daha önce de böyle olmuştu ama düşük yapmıştım hissediyorum var gibi
Benimde göğüslerim aşırı şiş ve kasık ve bel ağrım var daha önce de böyle olmuştu ama düşük yapmıştım hissediyorum var gibi
Daha önce düsük yaptıysanız doktora danışın gene ama progestan alın fitil olarak kullanın benim doktorum düsügüm olduğu icin siddetle önerdiBenimde göğüslerim aşırı şiş ve kasık ve bel ağrım var daha önce de böyle olmuştu ama düşük yapmıştım hissediyorum var gibi
Bende iki ay önce geçirdim test yapmasam anlamazdımBen de bi kez kimyasal geçirdim hiçbir belirtim yoktu test yapmasam anlamazdım bile göğüs şişliği hariç
Bilmiyorum bi sorarım o hamileyken mi kullanılıyor düşük olmasın diyeDaha önce düsük yaptıysanız doktora danışın gene ama progestan alın fitil olarak kullanın benim doktorum düsügüm olduğu icin siddetle önerdi
hamileyken belli döneme kadar ve düşük ihtimali olan kullanıyor cnmBilmiyorum bi sorarım o hamileyken mi kullanılıyor düşük olmasın diye
Hmm anladım canım doktora sorarım bi zaten belki o öderir teşekkür ederimhamileyken belli döneme kadar ve düşük ihtimali olan kullanıyor cnm
Bu ara da sen erken gebelik testi yaptın mı ?hamileyken belli döneme kadar ve düşük ihtimali olan kullanıyor cnm
yapmadım... korkuyorum acıkcası beklemek istiyorum..Hmm anladım canım doktora sorarım bi zaten belki o öderir teşekkür ederim
Bekle canım tabi bende tekrar yapmadım acaba hamilemiyim gerçekten çok merak ediyorum ama öğrensek bile bu süreç çok uzun ve stresli en azından bhcg yükselir regli günü yapcamyapmadım... korkuyorum acıkcası beklemek istiyorum..
inşallah hamileyizdir ve süreci beraber takip ederiz :)Bekle canım tabi bende tekrar yapmadım acaba hamilemiyim gerçekten çok merak ediyorum ama öğrensek bile bu süreç çok uzun ve stresli en azından bhcg yükselir regli günü yapcam
Ayy hadi inşallah hayırlı bi bekleyiş olur inşallah sağlıklıdır bu sefer inanıyoruminşallah hamileyizdir ve süreci beraber takip ederiz :)
bendee kimyasal geçirdim cnm aylar sonra bi doktor farklı bi test yaparak kan pıhtılasmama baktı ve kan pıhtılasması cıktı. Lütfen bu testi yaptır. Tedbir amaclı da koraspirin al kullan..Ayy hadi inşallah hayırlı bi bekleyiş olur inşallah sağlıklıdır bu sefer inanıyorum
Ben bi hafta sonra doktora gidicem bunların hepsini sorucam canım kafama göre koraspirin falan içmem yani öyle doktor söylemeden alınıyor mu hiç bi bilgim yok bi de kan pıhtılaşması var mı diye baktırmak istiyorum dersem yapıyorlar mı testbendee kimyasal geçirdim cnm aylar sonra bi doktor farklı bi test yaparak kan pıhtılasmama baktı ve kan pıhtılasması cıktı. Lütfen bu testi yaptır. Tedbir amaclı da koraspirin al kullan..
Canım zaten kor aspirinin hiçbir zararı yok aksine benim araştırdığım kadarı ile gebeliği kolaylaştırıyor. Mutlaka sor bana devlette bi kez düsük yapmışsın iki kez yapınca yapıyoruz bu testi dedi. Bilsem iki kez düsük yaptım der yaptırırdım. Özelde yaptırmıştımBen bi hafta sonra doktora gidicem bunların hepsini sorucam canım kafama göre koraspirin falan içmem yani öyle doktor söylemeden alınıyor mu hiç bi bilgim yok bi de kan pıhtılaşması var mı diye baktırmak istiyorum dersem yapıyorlar mı test
Gene icin rahat olsun doktoruna sor kullanBen bi hafta sonra doktora gidicem bunların hepsini sorucam canım kafama göre koraspirin falan içmem yani öyle doktor söylemeden alınıyor mu hiç bi bilgim yok bi de kan pıhtılaşması var mı diye baktırmak istiyorum dersem yapıyorlar mı test
Peki bi kere mi içiliyor nasıl kullanıcam sabah akşam mı günde bir mi nasıl oluyor canım gerçekten bilmediğimden soruyorumGene icin rahat olsun doktoruna sor kullan
Progestan ben fitil şeklinde sabah akşam yapıyorum. Doktor böyle önerdi bazıları içerek kullanıyor.Peki bi kere mi içiliyor nasıl kullanıcam sabah akşam mı günde bir mi nasıl oluyor canım gerçekten bilmediğimden soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?