Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testin markası ne ne kadar sürede çıktı
Adetim olcak gibi karnimda ağrıyorTestin markası ne ne kadar sürede çıktı
Ben artimede güvenmiyorum emin değilseniz bir kan verin en iyisiAdetim olcak gibi karnimda ağrıyor
Doğru diyosunuz çoğu kişi yanıltıcı demişBen artimede güvenmiyorum emin değilseniz bir kan verin en iyisi
Kendimde tecrübe etim bildiğin çift cizgiydi sizinkinizden koyuydu kan verdim negatif malesefDoğru diyosunuz çoğu kişi yanıltıcı demiş
Teşekkür ederimKendimde tecrübe etim bildiğin çift cizgiydi sizinkinizden koyuydu kan verdim negatif malesef
Öyle yapicam canimKan verme imkanınız yoksa başka test alın hemen ondada pozitif çıkarsa verin bence![]()
Bilmiyorum ki canım kasiklarimda ağrıyorHamilesiniz hayırlı olsun
Kız hemen hayirli olsun dedin test bozuk da olabilir diyorlarHamilesiniz hayırlı olsun
Korkuyorum kız Nasıl bakicam daha 13 aylık bebeğim içim dışım bir hoş heleki eşim hiç istemiyor diBasbaya pozitif kan vermelisin
Kız hemen hayirli olsun dedin test bozuk da olabilir diyorlar![]()
Hmmm durum karışık desene. O zaman senin netleştirmen lazım durumu ne yapacağına karar vermen açısındanKorkuyorum kız Nasıl bakicam daha 13 aylık bebeğim içim dışım bir hoş heleki eşim hiç istemiyor di
Korkuyorum kız Nasıl bakicam daha 13 aylık bebeğim içim dışım bir hoş heleki eşim hiç istemiyor duBasbaya pozitif kan vermelisin
Aynen canım vericem kanHmmm durum karışık desene. O zaman senin netleştirmen lazım durumu ne yapacağına karar vermen açısından
Vercem bakalımKan ver netleşsin o zaman canım en net kan