- 19 Ekim 2022
- 897
- 427
- 23
- 29
- Konu Sahibi AnneveBebek0
Ovitrelle iğnemin 12. Gününde bu şekil cıktı acaba gebelik var mıdır yoksa iğne etkisi olabilir mi yardımcı olur musunuz lütfen

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy dua edin nolur bu defa bebeğim benımle olsunİğne etkisi midir bilemem ama burda bariz çift çizgi var![]()
Ayyy inşallah hayırlı haberlerinizi burda bizimle paylaşmanızı nasip eder rabbimSizde dua edin inşAllah bana benimde t25 Temmuz da transferim oldu. Perşembe test günüm inşAllah bende bu sevinci en hayırlı şekilde yaşarım![]()
İğne etkisi 14 gün önceden test yaparsan çift görürsün 3 gün sonra yapOvitrelle iğnemin 12. Gününde bu şekil cıktı acaba gebelik var mıdır yoksa iğne etkisi olabilir mi yardımcı olur musunuz lütfenEki Görüntüle 3280671
Merhaba bugün nasıl sonucunuz pozitif miOvitrelle iğnemin 12. Gününde bu şekil cıktı acaba gebelik var mıdır yoksa iğne etkisi olabilir mi yardımcı olur musunuz lütfenEki Görüntüle 3280671
Merhaba bugün nasıl sonucunuz pozitif mi
İnşallah vardır ya kan da daha kesin çıkar bence bugün bir kan verMerhaba çizgim dün silindi bugün tekrar belirdi ama baya silik bakın bu şekilde anlam veremiyorum bir türlüEki Görüntüle 3281917
Benimde bugün asilamamin 10. Günü iğnenin 12. Günü bu şekildeMerhaba çizgim dün silindi bugün tekrar belirdi ama baya silik bakın bu şekilde anlam veremiyorum bir türlüEki Görüntüle 3281917
Evet senın bir tık daha koyu kuzum inşallah vardırBenimde bugün asilamamin 10. Günü iğnenin 12. Günü bu şekilde
Yarın tekrarlicam bakalım inşallahEvet senın bir tık daha koyu kuzum inşallah vardır
Benim bugün negatif tutmadı malesefYarın tekrarlicam bakalım inşallah![]()
Yaa herseyde vardır bir hayır rabbim büyük çok üzüldümBenim bugün negatif tutmadı malesef![]()
Gecikmenin 30. Günü geç döllenme olablr mi 1 aydr akntm var ve 1 haftadrda midem kazınıyor. Yorum yapar msnz lütfenBenimde bugün asilamamin 10. Günü iğnenin 12. Günü bu şekilde
Benim bugün negatif tutmadı malesef![]()
Benimde kanda negatif bugün 11. GünYaa herseyde vardır bir hayır rabbim büyük çok üzüldüm![]()
11. Gün erken olabilir bekle 14. Gün tekrar kan ver bence inşallah vardırBenimde kanda negatif bugün 11. Gün