Gebeliğe Hazırlık Testime bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

busemakilic

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2021
1.076
417
43
34
Kızlar selam , size sorum şu , reglim biteli 5 gündeyim ancak eşimle ben grip olduğumuz için bu 5 günlük sürede deneyemedik . Bugün ki testim ekte . Şimdi 5 günün ötesinde de regliydim zaten baya oldu . Testim sanırım yarın pozitif olur ama bugün denesem sperm cok beklemiş olduğu için sorun olur mu

Eklentiler

• B06C2FC3-7893-489A-A522-42879EE52E53.webp
    B06C2FC3-7893-489A-A522-42879EE52E53.webp
    56,9 KB · Görüntüleme: 42
Kızlar selam , size sorum şu , reglim biteli 5 gündeyim ancak eşimle ben grip olduğumuz için bu 5 günlük sürede deneyemedik . Bugün ki testim ekte . Şimdi 5 günün ötesinde de regliydim zaten baya oldu . Testim sanırım yarın pozitif olur ama bugün denesem sperm cok beklemiş olduğu için sorun olur mu
Spermler 48 saat canlı kalıyorlar
ona göre ayarlayın isterseniz.

Yok şöyle diyorlar ya 3 günden fazla sperm beklemesin bayatlar diye . Ama regliden sonra ilkkex bugün olur diye dedim . Sağlıksız mı olur yani
İçinde iyi olanlar 72 saat evet canlı kalıyorlar
Yarın deneyin daha iyi olur

Bugün ilişki olsun yarın pik olsa bile sonra ki gün çatlama olur o zaman ilişki olur

Tamamdır teşekkürler ben bugünü değerlenditeyim yarını pas gecerim bir sonraki günü catlamayı değerlendirelim
Böylesi daha mantıklı belki iki gün bile pik olabilir sonraki gün çatlama

Back
X