TebriklerHamile miyim yoksa yanıltıcı olabiliyor mu bu testler
Çok sağolun benim adetim dört gün gecikti peki kan değerim kaç olması lazımHayırlı olsun ben bat a 3 gün kala yapmıştım şüphelendim pozitif çıkınca eşime söyledim kan test yaptırdık 46.7 çıkmıştı sizinde inşallah kanda çıkar ben düzenli takip ediyorum
Ben yanılmıştım, inşallah hamilesinizdirHamile miyim yoksa yanıltıcı olabiliyor mu bu testler
Bu kadar belirgin yanıltıcı olamaz kan verin hemn derimHamile miyim yoksa yanıltıcı olabiliyor mu bu testler
Bu attiginiz tabloda beta hcg yok. O ayri bir test olarak cikiyor e nabizda. O cikinca ona bakmak lazim.Arkadaşlar gittim kan verdim doktor dedi ki tam hamile değilsiniz ama değerleriniz yüksek dedi kesin bişey demedi çok saçma ya doktordan kaynakli mi öyle bişey olabilir mi
Bu attiginiz tabloda beta hcg yok. O ayri bir test olarak cikiyor e nabizda. O cikinca ona bakmak lazi
Küçük bir doğu ilçesin deyim acilden vermiştim doktor değişik bir tipti özellikle söyledim gebelik için kan vericem diye başka şeyler mi istemiş ben pek bilmiyorum bu sonuçların ne anlama geldiğiniBu attiginiz tabloda beta hcg yok. O ayri bir test olarak cikiyor e nabizda. O cikinca ona bakmak lazim.
Genellikle tam kan da bakiyorlar. Beta hcg henuz cikmamis olabilir. E nabizi ara ara kontrol edin. Cikan baska test var mi bugin tarihli? Tam kan sayiminin altinda yahut ustunde?Küçük bir doğu ilçesin deyim acilden vermiştim doktor değişik bir tipti özellikle söyledim gebelik için kan vericem diye başka şeyler mi istemiş ben pek bilmiyorum bu sonuçların ne anlama geldiğini
İki saat oldu kan vereli bakıyorum e nabiza ama hala bunlar var istememiş bu adam demekki ne yiyip ictiyse kafasimi güzeldi bilmiyorum benim duygularımla oynadı şuanGenellikle tam kan da bakiyorlar. Beta hcg henuz cikmamis olabilir. E nabizi ara ara kontrol edin. Cikan baska test var mi bugin tarihli? Tam kan sayiminin altinda yahut ustunde?
Ayni anda cikmiyor testler. Cikar o da meraklanmayin.İki saat oldu kan vereli bakıyorum e nabiza ama hala bunlar var istememiş bu adam demekki ne yiyip ictiyse kafasimi güzeldi bilmiyorum benim duygularımla oynadı şuan
Kan testiniz de pozitif cikar meraklanmayin. Doktorun tam hamile diyemem demesinin sebebi degerinizle ultrasonda gorunmeyecek olmasi. 2000lere ulasinca ultrasonda gorunur. Sizinki muhtemelen 50-100 arasi bir sey cikacaktirİki kere test yaptım aynı sonuç çıktı bakın
İnşallah inşallah bu testlerin üstüne hamile değilsin derlerse yıkılırımKan testiniz de pozitif cikar meraklanmayin. Doktorun tam hamile diyemem demesinin sebebi degerinizle ultrasonda gorunmeyecek olmasi. 2000lere ulasinca ultrasonda gorunur. Sizinki muhtemelen 50-100 arasi bir sey cikacaktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?