Testime bakar mısınız LÜTFEN

Çok teşekkür ederim en kısa zamanda kan testi yaptircam bu duyguyu yaşamayı bir senedir bekliyordum şükürler olsun isteyen herkese nasip etsin Rabbim

Hayırlı olsun ben bat a 3 gün kala yapmıştım şüphelendim pozitif çıkınca eşime söyledim kan test yaptırdık 46.7 çıkmıştı sizinde inşallah kanda çıkar ben düzenli takip ediyorum

Eklentiler

• 60E013F1-56A0-485D-974E-B6210C0911C7.webp
    55,3 KB · Görüntüleme: 129
Hayırlı olsun ben bat a 3 gün kala yapmıştım şüphelendim pozitif çıkınca eşime söyledim kan test yaptırdık 46.7 çıkmıştı sizinde inşallah kanda çıkar ben düzenli takip ediyorum
Çok sağolun benim adetim dört gün gecikti peki kan değerim kaç olması lazım

Arkadaşlar gittim kan verdim doktor dedi ki tam hamile değilsiniz ama değerleriniz yüksek dedi kesin bişey demedi çok saçma ya doktordan kaynakli mi öyle bişey olabilir mi

Eklentiler

• Screenshot_2022-08-22-17-04-24-621_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 90
  • Screenshot_2022-08-22-17-04-17-271_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 109
Bu attiginiz tabloda beta hcg yok. O ayri bir test olarak cikiyor e nabizda. O cikinca ona bakmak lazim.
Küçük bir doğu ilçesin deyim acilden vermiştim doktor değişik bir tipti özellikle söyledim gebelik için kan vericem diye başka şeyler mi istemiş ben pek bilmiyorum bu sonuçların ne anlama geldiğini

Küçük bir doğu ilçesin deyim acilden vermiştim doktor değişik bir tipti özellikle söyledim gebelik için kan vericem diye başka şeyler mi istemiş ben pek bilmiyorum bu sonuçların ne anlama geldiğini
Genellikle tam kan da bakiyorlar. Beta hcg henuz cikmamis olabilir. E nabizi ara ara kontrol edin. Cikan baska test var mi bugin tarihli? Tam kan sayiminin altinda yahut ustunde?

Genellikle tam kan da bakiyorlar. Beta hcg henuz cikmamis olabilir. E nabizi ara ara kontrol edin. Cikan baska test var mi bugin tarihli? Tam kan sayiminin altinda yahut ustunde?
İki saat oldu kan vereli bakıyorum e nabiza ama hala bunlar var istememiş bu adam demekki ne yiyip ictiyse kafasimi güzeldi bilmiyorum benim duygularımla oynadı şuan

İki kere test yaptım aynı sonuç çıktı bakın

Eklentiler

• 16611816693513462709296037746503.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 60
Kan testiniz de pozitif cikar meraklanmayin. Doktorun tam hamile diyemem demesinin sebebi degerinizle ultrasonda gorunmeyecek olmasi. 2000lere ulasinca ultrasonda gorunur. Sizinki muhtemelen 50-100 arasi bir sey cikacaktir
İnşallah inşallah bu testlerin üstüne hamile değilsin derlerse yıkılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…