Testime bakar mısınız lütfen

dllnn11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2022
104
29
28
28
Arkadaşlar merhaba regle 4 gün var bugün test yaptım belli belirsiz bir çizgi çıktı bir iki dakika içerisinde bu çizgi hamilelik olabilir mi ?

Eklentiler

• 7c340bc1-74be-499b-8b18-7e6e4f01ea9c.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 145
  • a510d2ee-5f3b-415e-889d-7561b67d2f72.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 133
Var gibi duruyor inşallah vardır yarın sabah ilk idrarla dene istersen

İnşallah ya iki gün öncede yapmıştım hiç çizgi çıkmamıştı bugün görünce biraz heyecanlandım

İnşallah ya iki gün öncede yapmıştım hiç çizgi çıkmamıştı bugün görünce biraz heyecanlandım
Bu test bana yalancı pozitif verdi
Bence başka bir test ile teyit edin inşaAllah gönlünüzce olur

Merhaba hanımlar reglime 5 gün var hayalet çizgi görüyor gibiyim sizce gebelik var mı ?

Eklentiler

• IMG-20230429-WA0020.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 119
  • IMG-20230429-WA0020.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 99
Merhaba hanımlar reglime 5 gün var hayalet çizgi görüyor gibiyim sizce gebelik var mı ?
Koyulaşmayı takip et her gün akşam test yap regline kadar bende öyle yaptım hamileyim şuan 7 haftalık

Arkadaşlar merhaba regle 4 gün var bugün test yaptım belli belirsiz bir çizgi çıktı bir iki dakika içerisinde bu çizgi hamilelik olabilir mi ?
4 gün kala benimki de böyleydi. 2 gün kala daha belirginleşti. Kanda 15.3 çıkmıştı ertesi gün. 2 gün aralıklarla artışı takip ettim. Reglin üstünden 10 gün geçince 1862 oldu betam. Şuan 5+3 haftalık hamileyim. En kısa zamanda aile hekimine test verebilirsiniz. Gönlünüzden geçen hakkınızdaki en hayırlı olandır umarım

Markası nedir testin. Evet ben de gördüm genelik olabilir. Kan verince bizi de haberdar edin

Var gibi canım kan verince haberdar et senin terin markası ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…