Bu test bana yalancı pozitif verdiİnşallah ya iki gün öncede yapmıştım hiç çizgi çıkmamıştı bugün görünce biraz heyecanlandım
Buda yarim saat sonrasıMerhaba hanımlar reglime 5 gün var hayalet çizgi görüyor gibiyim sizce gebelik var mı ?
Canım garanti olsun die adet tarihini bekle bence bazen yanılma olabiliyor rabbiö hayırlısını versinBuda yarim saat sonrası
Bende öyle düşünüyorum amin rabbim isteyen herkeze nasip etsin ❤Canım garanti olsun die adet tarihini bekle bence bazen yanılma olabiliyor rabbiö hayırlısını versin
Koyulaşmayı takip et her gün akşam test yap regline kadar bende öyle yaptım hamileyim şuan 7 haftalıkMerhaba hanımlar reglime 5 gün var hayalet çizgi görüyor gibiyim sizce gebelik var mı ?
Tskrler rabbim kucağınıza almayı nasip etsinKoyulaşmayı takip et her gün akşam test yap regline kadar bende öyle yaptım hamileyim şuan 7 haftalık
Amiiin size de inşallahTskrler rabbim kucağınıza almayı nasip etsin
Amin inşallah canım beklemedeyizBende öyle düşünüyorum amin rabbim isteyen herkeze nasip etsin ❤
4 gün kala benimki de böyleydi. 2 gün kala daha belirginleşti. Kanda 15.3 çıkmıştı ertesi gün. 2 gün aralıklarla artışı takip ettim. Reglin üstünden 10 gün geçince 1862 oldu betam. Şuan 5+3 haftalık hamileyim. En kısa zamanda aile hekimine test verebilirsiniz. Gönlünüzden geçen hakkınızdaki en hayırlı olandır umarımArkadaşlar merhaba regle 4 gün var bugün test yaptım belli belirsiz bir çizgi çıktı bir iki dakika içerisinde bu çizgi hamilelik olabilir mi ?
Markası nedir testin. Evet ben de gördüm genelik olabilir. Kan verince bizi de haberdar edinArkadaşlar merhaba regle 4 gün var bugün test yaptım belli belirsiz bir çizgi çıktı bir iki dakika içerisinde bu çizgi hamilelik olabilir mi ?
Var gibi canım kan verince haberdar et senin terin markası ne?Arkadaşlar merhaba regle 4 gün var bugün test yaptım belli belirsiz bir çizgi çıktı bir iki dakika içerisinde bu çizgi hamilelik olabilir mi ?
Buda yarim saat sonrası
Sizin de varBuda yarim saat sonrası
Var hayırlı olsunVar gibi duruyor inşallah vardıryarın sabah ilk idrarla dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?