Testime bakar misiniz lütfen

Maviege16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2022
143
30
48
27
Böyle strip testleri ilk defa yaptım hafif Bi silik cizgi goruyorm hemen çıktı ama emin olamadım erken testtr yaptım onda bisey çıkmadı yanıltıyor mu 11 inde yumurtlama görmüştüm

Eklentiler

• 20230825_141407.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 115
  • 20230825_143516.webp
    9 KB · Görüntüleme: 107
Canım strip testler varmış gibi gösteriyor kaset testler yanıltmaz onları dene bende senden daha belli çizgiler çıkardı

Canım strip testler varmış gibi gösteriyor kaset testler yanıltmaz onları dene bende senden daha belli çizgiler çıkardı
Kaset test aldım yapar yapmaz hemen 2.cizgu çıktı ama baya silik resimde de zaten belli belirsiz bugün ya da yarın adet günüm erken olduğu için mi böyle baya test yaptım nerdeyse hepsi ayni

Eklentiler

• 20230825_175005.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 98
Kaset test aldım yapar yapmaz hemen 2.cizgu çıktı ama baya silik resimde de zaten belli belirsiz bugün ya da yarın adet günüm erken olduğu için mi böyle baya test yaptım nerdeyse hepsi ayni
Göremedim canım bekle bakalım bir kaç gün olmazsan tekrarlatsın ama adetlerin düzenliyse gebelik olmamış olabilir çünkü olsa adet gününde kesin çıkıyor

Hanımlar öncelikle merhaba çoğumuz aynı sebepten buradayız sanırım dilerim Allah hepimizin gönlüne göre verir bende forum açtım fakat hiç yazan yok lütfen bi bakar mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…