- 19 Aralık 2023
- 90
- 21
- 8
- Konu Sahibi beyaz mavi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ilk kez bu testi kullandım 1 gün gecikme ile yaptım ve sonuç bu nedir anlamadım. Ancak ara ara sancılarım olup gidiyor bel ağrım da var
Pozitiv kan testi yaptirinKızlar ilk kez bu testi kullandım 1 gün gecikme ile yaptım ve sonuç bu nedir anlamadım. Ancak ara ara sancılarım olup gidiyor bel ağrım da var
Bence direk kan verin ya da testi tekrarlayın. Daha Önce böyle gecikmeleriniz oluyormuyduBen de kaset yaptım 3 gün geçmiş oldu tam olarak yarın 4 gün olacak ama sonuç bu anlamadım
Hiç olmadı bir kez sadece 1 buçuk gün gecikti ondada öncesinde lekelenme gelmişti. Bunda hicbirseyvyok sadece kaşık bel sancısı ara ara sızlama gbi sol yumurta ağrısı. Kanda çıkarmı sizce boşa vermiş olmayayım zaten korkuyorum kan vermektebBence direk kan verin ya da testi tekrarlayın. Daha Önce böyle gecikmeleriniz oluyormuydu
Varsa hamile olduğunuzu yoksa da gecikmenin nedenini öğrenirsiniz boşuna vermemiş olursunuz yani hakkınız da hayırlısıHiç olmadı bir kez sadece 1 buçuk gün gecikti ondada öncesinde lekelenme gelmişti. Bunda hicbirseyvyok sadece kaşık bel sancısı ara ara sızlama gbi sol yumurta ağrısı. Kanda çıkarmı sizce boşa vermiş olmayayım zaten korkuyorum kan vermekteb
Aynen bugün kan verdim bakalım sonucunu bekliyorumVarsa hamile olduğunuzu yoksa da gecikmenin nedenini öğrenirsiniz boşuna vermemiş olursunuz yani hakkınız da hayırlısı
İnşallah gebelik vardır sonucu yazarsınızAynen bugün kan verdim bakalım sonucunu bekliyorum
E hadi gözün aydın saglikla ilerlesin inşallah. İki gün sonra tekrarlayıp artışı takip edin. Hayirli olsun...Beta 145.8