Testime bakar mısınız lütfen

Geçen aydaki forumdan hatırladım canım seni ne çok sevindim testini görünce bence var gibi çünkü pembe çizgi resmen belli kan ne zaman vereceksin
Çok teşekkür ederim canım benim İnşallah test bozuk değildir yarın bi erken test yapıcam çıkarsa kan vermeyi düşünüyorum

İlk idrarla tekrarla bakalım varsa umut olursun bize de bu testini ilk idrarla mı yapmıştın
Evet ilk idrarla yaptım bunu eşim şimdi son kaset testimiz var onu da yap diye darlıyor belki gece kalan testimi yaparım inşallah vardır şu mübarek günde rabbim isteyen herkese nasip etsin çifte bayram yaşayalım

Evet ilk idrarla yaptım bunu eşim şimdi son kaset testimiz var onu da yap diye darlıyor belki gece kalan testimi yaparım inşallah vardır şu mübarek günde rabbim isteyen herkese nasip etsin çifte bayram yaşayalım
Bayağı pembe belli yani eğer bu kadar beta yükseldiyse akşam da olsa çıkar bencede ama sabaha kadar beklersen de en garantisi olur sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…