- 8 Temmuz 2025
- 31
- 5
- 1
- 27
- Konu Sahibi Aysegulllllllllnnbbbxxcfd
-
Merhaba bugün nimo marka erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı adetime 3 gün var ve bir haftadır bel ve kasık ağrım var cumartesi adet günüm pazartesi kan testi vericem
Sonradan belirginleşti sanırım kuruma çizgisi olabilir miBelirgin duruyor 2 günde bir yap koyulaşıyor mu bak
O camı aç su tutunca kurumaysa gidiyor diyorlar
O zaman gercek olma ihtimali varGitmedi çizgi pembe gibi çizgi var
İnşallahO zaman gercek olma ihtimali var
insallaaah benimde bugün varla yok arası bi çizgi belirdi yarın tekrar yapacağımİnşallah
İnşallah çıkar size de Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahinsallaaah benimde bugün varla yok arası bi çizgi belirdi yarın tekrar yapacağım
Sizin testin fotoğrafı var mıinsallaaah benimde bugün varla yok arası bi çizgi belirdi yarın tekrar yapacağım
Ve beklenen adet gününüze kaç gün varSizin testin fotoğrafı var mı
Belli değil ama var gibi benim de üç gün var haberleşelim lütfen çok heyecanlıyımŞöyle efektle burda anca belli oluyo o bile belli belirsiz ama predictor olduğu icin biraz umutlandım adete 3 gün var
Yarın sabah tekrar yaparım ben duramam dkdjfBelli değil ama var gibi benim de üç gün var haberleşelim lütfen çok heyecanlıyım
Haber verin lütfenYarın sabah tekrar yaparım ben duramam dkdjf
Benim testim gibi çıkmış sanki inşallah var gibi hangi marka testle yaptınız ve çizgi kaç dakikada belli olduKızlar bende var mı yarın adet günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?