• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakar misiniz lutfen

millian

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2024
84
17
3
31
Regl olacakmisim gibi degildi. Ama kahverengi peceye silince azicik gelen lekelerim vardi 2 gundur. Yumurtlama gunlerini degerlendirdik bu ay. Test yaptim bu sekil cikti. Silik bi cizgi mi var yoksa gozum mu yaniliyor

Eklentiler

• 1000031284.webp
    1000031284.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 69
  • 1000031283.webp
    1000031283.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 63
  • 1000031282.webp
    1000031282.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 67
Awox. Normalde predictor alicaktim. Eczaci gunun gectiyse bu da iyi dedi verdi testi. Aslinda tam gunumdeyim

Bu markanın altına imza atarım kolay kolay yaniltmaz besbelli bir çizgi var gözün aydın sağlıkla gelsin inşallah
Regl olacakmisim gibi degildi. Ama kahverengi peceye silince azicik gelen lekelerim vardi 2 gundur. Yumurtlama gunlerini degerlendirdik bu ay. Test yaptim bu sekil cikti. Silik bi cizgi mi var yoksa gozum mu yaniliyor
[/QUOTE

Merhaba! Bir daha test yaptınızmı

Gözünüz aydın sağlıkla gelsin 🥰 adetinize kaç gün vardı silik çizgi gördüğünüzde acaba

Gözünüz aydın sağlıkla gelsin 🥰 adetinize kaç gün vardı silik çizgi gördüğünüzde acaba
2 gün vardı. Testten sonra kan verdim o aksam kanda da cikmisti. Merakimdan regla 1 gun kala yine yaptim. Silik mi cikacak diye. Baya belirgin cikmisti. Beta 63de silikti

Geçen ay bende awoxta silik çizgi gördüm ama sonra regl olunca kan falan vermedim inşallah bu ay olur hayırlısıyla 🌷

Eklentiler

• IMG_5852.webp
    IMG_5852.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 18
Geçen ay bende awoxta silik çizgi gördüm ama sonra regl olunca kan falan vermedim inşallah bu ay olur hayırlısıyla 🌷
Çok erken öğrenmek de ayrı sıkıntı. Yarin testi tekrar edin isterseniz sonra kan verirsiniz. Ben bir yandan erken ogrenmek istiyorum ki hani kimyasal mı dış gebelik mi erkenden öğrenip yapmam gerekenj yapayım diyiyorum. Bir yanimda aman sal diyor. Ama ben sal diyen tarafi maalesef hic dinleyemedim😅 siz isterseniz 1 gun bekleyin.insallah saglikli olan bir an evvel gelsin size de bana da hepimize❣️

Çok erken öğrenmek de ayrı sıkıntı. Yarin testi tekrar edin isterseniz sonra kan verirsiniz. Ben bir yandan erken ogrenmek istiyorum ki hani kimyasal mı dış gebelik mi erkenden öğrenip yapmam gerekenj yapayım diyiyorum. Bir yanimda aman sal diyor. Ama ben sal diyen tarafi maalesef hic dinleyemedim😅 siz isterseniz 1 gun bekleyin.insallah saglikli olan bir an evvel gelsin size de bana da hepimize❣️
Merhaba benim reglim 16 gün geçti belimde bacaklarımda ağrı var sağ alt karınımda çok da uzun sürmeyen ve tekrarı olmayan sancılar oluyor nedeni nedir acaba hiç Korunmuyoruz 1 buçuk senedir ve hala gebelik oluşmadı

Merhaba benim reglim 16 gün geçti belimde bacaklarımda ağrı var sağ alt karınımda çok da uzun sürmeyen ve tekrarı olmayan sancılar oluyor nedeni nedir acaba hiç Korunmuyoruz 1 buçuk senedir ve hala gebelik oluşmadı
Kaset test yaptığımda da negatif en son önceki pazar günü kan verdim ve negatifti

Kaset test yaptığımda da negatif en son önceki pazar günü kan verdim ve negatifti
Kanda negatif çıktıysa gebelik zaten yoktur. Ama bence jinekologa gidin kist vs olabilir. Hani kisttir diyip önemsemeyip gitmemezlik de yapmayın. Bazı kistler insana hayatı zulmeder. Bir de kaninizds vitaminlere falan baktirin. Kandaki pek cok eksikligin bagirsak ve vajinal sikintilara neden oldugunu da yasayarak ogrendim.

Back
X