- Emoji Skoru
- 56
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi AynurOnder
-
Çok belli olmuyor sanki cnm kalitesi düşüyo fotoğrafın ondan sanrm bende yaptm bugün awoksArkadaşlar adete 1 gün var avox erken test yaptım ilk idrar değil bide miratech normal kaset test. Bişeyler var gibi de ama yok gigib de lütfen bakar mısınız? DPO 14 için çok silik değil mi?
ayyyy çok net çıkmış, gözün aydınBu şeklde çıktı
kan vermeye git canımBu şeklde çıktı
Şöyle söyleyeyim cnm benim son det tarihim 17 şubat ve pcos olduğum için çok üstüne düşmedim 25 gün gecikti adetim anlayacağn geçen ay adet olmadm. En son duphaston kullandm pazar günü bitti bi iki gündür kahverengi pembe lekelenmem vardı bugünde öyle forum okurken dış gebelik yerleşme kanaması konularını okuyunca aklıma kurt düştü dedim yapim en fazla ne olck dedim. Yaptm bu şeklde çıktı. Ama awoks test güvenli mi bilmiyorum. Ben daha önce eczanedeki testlerden yaptığımda yalancı pozitif çok gördüm. O yüzden biraz tedirginim.ayyyy çok net çıkmış, gözün aydın
dpo kaç?
Canım avoxu çok övüyorlar sen istersen direk git hastaneye kan ver eğer hamileysen bence kesin hamilesin erkenden progestab faan verir başlarsın hiç riske atma derimŞöyle söyleyeyim cnm benim son det tarihim 17 şubat ve pcos olduğum için çok üstüne düşmedim 25 gün gecikti adetim anlayacağn geçen ay adet olmadm. En son duphaston kullandm pazar günü bitti bi iki gündür kahverengi pembe lekelenmem vardı bugünde öyle forum okurken dış gebelik yerleşme kanaması konularını okuyunca aklıma kurt düştü dedim yapim en fazla ne olck dedim. Yaptm bu şeklde çıktı. Ama awoks test güvenli mi bilmiyorum. Ben daha önce eczanedeki testlerden yaptığımda yalancı pozitif çok gördüm. O yüzden biraz tedirginim.
Aynen öyle yapim hem tam emin olurum. Böylece belirsizlik kalkar ortadan.Canım avoxu çok övüyorlar sen istersen direk git hastaneye kan ver eğer hamileysen bence kesin hamilesin erkenden progestab faan verir başlarsın hiç riske atma derim
verdin mi kan?Aynen öyle yapim hem tam emin olurum. Böylece belirsizlik kalkar ortadan.
Sabah vercem. Bişey sormak istiyorum bilgin var mı benim lekelenmem geçmedi ve adet kanamasına dönüo gibi. Acaba test yanlışmı yoksa üstüne görme gibi bişey mi ya kanda çok düşük ondan mı pozitif çıktıverdin mi kan?
kanda çıkıyor önce sonra idrarda. senin böyle çıksa betan nerdeyse 50-100 olmalıSabah vercem. Bişey sormak istiyorum bilgin var mı benim lekelenmem geçmedi ve adet kanamasına dönüo gibi. Acaba test yanlışmı yoksa üstüne görme gibi bişey mi ya kanda çok düşük ondan mı pozitif çıktı
Zaten duphaston kullandm geçtiğimiz pazar günü bitti. 2 gündür lekelenmem var ama yarın dokyoruma gidicem belki de adet olucam kestiremiyorum çok. Bu test de kafamı karıştırdıkanda çıkıyor önce sonra idrarda. senin böyle çıksa betan nerdeyse 50-100 olmalı
senin kanaman devam ediyorsa niye doktora gitedin? progestan veriridi belki düşün yaşıyorsan allah korusun. ama test de bu kadar yalan söylemez, seninki pembe ve silik bile değil yani
ben de onu diyorum, sen doktora git canım@Elf46 canım mesajlarina şahit oldum da burayi okurken, düsük yasiyor olabilirsin Allah korusun bence sabahi da bekleme acile git derim. Testin baya belli pozitif cikarmis
Ben goruyorum askim var gibi hafiften biseArkadaşlar adete 1 gün var avox erken test yaptım ilk idrar değil bide miratech normal kaset test. Bişeyler var gibi de ama yok gigib de lütfen bakar mısınız? DPO 14 için çok silik değil mi?
hadi inşallahBen goruyorum askim var gibi hafiften bise
Şuan adet oldum sanırım kanamam arttı@Elf46 canım mesajlarina şahit oldum da burayi okurken, düsük yasiyor olabilirsin Allah korusun bence sabahi da bekleme acile git derim. Testin baya belli pozitif cikarmis
Gecmis olsun umarim dusuk degildir sadece tehlike atlatmissindirŞuan adet oldum sanırım kanamam arttıdüşük de olabilir. Çok kötü oldum yaaa ne düşüneceğimi bilmiyorum şuan. Sabah erkenden doktora gidicem artık bakar ultrasondan kandan anlaşılır ne olduğu
Canım erken yapmış olabilirsin testi 3-4 gün sonra tekrar yap adetin kaö gün geciktiArkadaşlar adete 1 gün var avox erken test yaptım ilk idrar değil bide miratech normal kaset test. Bişeyler var gibi de ama yok gigib de lütfen bakar mısınız? DPO 14 için çok silik değil mi?
canım dün adet olmam gerekiyordu normalde, ama olmadım genelde çok düzenli adetimCanım erken yapmış olabilirsin testi 3-4 gün sonra tekrar yap adetin kaö gün gecikti