- Konu Sahibi PrinceSSss
-
canıım merhaba :) ben bu halde bile görüyorum çizgiyiii :) bence kesin hamişsiiin..ayyy nekadar sevindim yaaa :)))) gözün aydın.bence git bugün kan testini yaptır.idrarda silik çıktıysa kanda kesin çıkar..neyi bekliyosun kiiii
ya canım sanada söz vermiştim ama dayanamadım yaptım gerçi bunu deneme olsun dedim ilk ne de olsa hiç umudum dsa yoktu çıkınca şaşırdım
daha belirgin görünen foto telefonda da telefondan atramıyorum ya
Eki Görüntüle 764616
sonundfa ekledim
güzel haberlerini bekliyoruz canım hadi bakalım herşey gönlünce olsunkantestine gidiyorum gelince herşeyi anlatıcam inşallah bebişim benimledir hepinizi optum kocaman
kızlar doktora gittim önce ultrasın baktı göremedi ama çok yeni olduğu için de olabilir dedi
kan testiş verdim sonuç 2buçukta çıkcak
bu arada doktoru da çok sevdim
ya birde gece rüyamda erkek bebek görmüştüm bakalım inşallah bu ramazan günü hürmetine cumanın hürmetine bebişim benimledir
kızlar doktora gittim önce ultrasın baktı göremedi ama çok yeni olduğu için de olabilir dedi
kan testiş verdim sonuç 2buçukta çıkcak
bu arada doktoru da çok sevdim
ya birde gece rüyamda erkek bebek görmüştüm bakalım inşallah bu ramazan günü hürmetine cumanın hürmetine bebişim benimledir
ayy tatlımm cok yüksek ihtimal hamilesin çünkü olmasaydın bat günü yapmıştım silik falan diil hiçççççççç çizgi çıkmıyor inşallah güzel haberler alırsın. ne kadaaaaaaaaaarr istiyorum şu çift çizgiyi görmeyii inşallah bizede nasip olur? ya ovulasyonmu kullandınhergünmü günaşırımı yumurtlama zamanımı çalıştın hadi aydınlat bizide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?