testime bakar mısınız lutfennnnnnnnnnnnnnn

PrinceSSss

I'm like a bird
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2010
1.093
1
106
Kocaeli
kızlar bugun bat gunum ve dayanamadım test yaptım
bu benim ilk testim ve zaten ilk denememizdi
lütfen bakar mısınız hamile miyim
elime aldığımda daha silik fotoda daha belirgin çıkmış
napsam kan testine gitsdem mi pazartesiyi beklesem mi
resim sayfanın alt tarafındaki mesajımda

Eklentiler

• $DSCF3743.webp
    430 bayt · Görüntüleme: 94
  • $DSCF3744.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 103
  • $DSCF3745.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 106
  • $DSCF3746.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 115
Son düzenleme:
resimler büyütülemediği için pek göremedim ama eğer ikinci bir çizgi varsa 1-2 gün daha bekle ve testi yenile.Eğer gebelik varsa daha belirginleşir.OZaman kan testi yaptırırsın.Birde adetin geçiktimi yoksa erkenmi yaptın testi?

ya deli oldum fotolara zaten bugun bat gunum canım ama heycan yaptım hiç beklemşyodum çünkü
testin ustunde silik çıkarsa gebesin diyo

evet cnm silikde olsa 2.çizgi varsa gebesin.Ama dediğim gibi 1-2 gün bekle testi tekrarla daha belirgin çıkıcaktır.Sonra kan testi yaptır.

canıım merhaba :) ben bu halde bile görüyorum çizgiyiii :) bence kesin hamişsiiin..ayyy nekadar sevindim yaaa :)))) gözün aydın.bence git bugün kan testini yaptır.idrarda silik çıktıysa kanda kesin çıkar..neyi bekliyosun kiiii

ya canım sanada söz vermiştim ama dayanamadım yaptım gerçi bunu deneme olsun dedim ilk ne de olsa hiç umudum dsa yoktu çıkınca şaşırdım
daha belirgin görünen foto telefonda da telefondan atramıyorum ya

ya ne önemi vaaar :) sen hamişsin şuan tek önemli olan buuu :)) benim hiç ümidim yok zaten.yani hissediyorum yok bende yine bişey :S siz tam yumurtlama zamanı mı birlikte oldunuz? ovulasyon testi filan yaptın mı?

cnm. ilk ekledigin fotoda da belliudi zaten ikinci cizgi ) hayirli olsun.

kızlar doktora gittim önce ultrasın baktı göremedi ama çok yeni olduğu için de olabilir dedi
kan testiş verdim sonuç 2buçukta çıkcak
bu arada doktoru da çok sevdim

ya birde gece rüyamda erkek bebek görmüştüm bakalım inşallah bu ramazan günü hürmetine cumanın hürmetine bebişim benimledir

ayy inşallah canım inşallah seninledir. hayırlı haberlerini bekliyoruz..ve daha anlatacağın çok şey var en yakın zamanda bizim de bu duyguları tatmamız için bizi aydınlatacaksın dahaa bekliyoruz heyecanlaa

ayy tatlımm cok yüksek ihtimal hamilesin çünkü olmasaydın bat günü yapmıştım silik falan diil hiçççççççç çizgi çıkmıyor inşallah güzel haberler alırsın. ne kadaaaaaaaaaarr istiyorum şu çift çizgiyi görmeyii inşallah bizede nasip olur? ya ovulasyonmu kullandın hergünmü günaşırımı yumurtlama zamanımı çalıştın hadi aydınlat bizide

Rüyan hayırlara vesile olsun İnşallah canım... Şuan heyecan dorukta vereceğin haberi bekliyoruz. İnşallah bebişin seninledir. Son 39 dakika ...

Ben de hem yeni bebiş haberi hem de en kısa zamanda bizim de olması için bu soruların cevaplarını sabırsızlıklaaaa bekliyoruuum

betahcg değerim 25.92 çıktı gebelik var ama daha çok yeni dedi
yani tabi doktorun bizim kadar mutlu olmaması da normal ama biraz daha güzel bi tepki bekliyodum galiba
3 hafta sonra gel dedi bende yuh falan oldum bakalım bilmiyorum hayoırlısı olsun inşallah dua edin benim ,için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…