Testime bakar misiniz

gibigibiyim

Nirvana
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2014
13.041
22.234
598
Kizlar selam bugun regl gunumdu sabah test yaptim ve 4.dakikada boyle oldu.testin markasi laboquick sizce gebelik var mi yoksa bu golge cizgisi mi? Bir de 4 gundur arar ara gelen pembe-kahve bi akintim var sadece peceteye gelen,karnimda regl agrisi var yine ara ara gelen. Hic belirtim de yok..sizce durum nedir? 20181110_123716.webp 20181110_123251.webp

canım adet günümdeymişsin pardıion okumadan yazmıştım zaten :) kimyasal gebelik yaşıyor olabilirsin sabah bi kan testi ver bence

canım adet günümdeymişsin pardıion okumadan yazmıştım zaten :) kimyasal gebelik yaşıyor olabilirsin sabah bi kan testi ver bence
Adet gunu icin silik degil mi biraz bana da oyle geldi cunku..2 baska marka test aldim eger kanamam baslamazsa tekrar yapicam sabah..onceki gebeliklerimde adet gunumde bundan cok koyu cikmisti. Dongum 26 gun bu arada

Eğer gebelik varsa lekelerin kanamaya dönüşür düşüğe neden olabilir bence hemen doktora git
Aslinda onceki gebeligimde bu sekilde olmustu bikac gun sonra kesilmisti ama dusukle degil 9.haftada kalp atisi nedeniyle kurtaj olmustum cnm.. son 3 gebeligim bu sekilde kurtajla son buldu ne yazikki :( hep 9-10 haftalara kadar bekledik ama dusuk gerceklesmedi..acikcasi sagliksiz gebelik olmasindansa dusuk olmasini tercih ederim erkenden :( umarim gercek gebeliktir :dua: cok sagol canim cevabin icin :KK200:

Kizlar kan sonucum 14.75 cikti hafif pembe kanamam var akinti halinde dun regl gunumdu.sizce devam eder mi kimyasal mi

Kizlar kan sonucum 14.75 cikti hafif pembe kanamam var akinti halinde dun regl gunumdu.sizce devam eder mi kimyasal mi
üzmek istemem ama kimyasal canım büyük ihtimal.. lekelenmen olmasaydı bir umut olurdu ama malesef lekelenme açılıyo birsüre sonra adet geliyo.. Rabbim tez zamanda sağlıklı gebelikle sevindirsin seni.. bende 3 kez kimyasal geçirdim..

Canım belki beni hatırlarsın daha önce konuşmuştuk. Konunu görünce çok sevindim. Kan sonucun biraz düşük çıkmış inşallah yükselir inşallah yüzün güler.

üzmek istemem ama kimyasal canım büyük ihtimal.. lekelenmen olmasaydı bir umut olurdu ama malesef lekelenme açılıyo birsüre sonra adet geliyo.. Rabbim tez zamanda sağlıklı gebelikle sevindirsin seni.. bende 3 kez kimyasal geçirdim..
Tesekkur ederim cnm cevabin icin,bana da cok dusuk geldi daha onceki gebeliklerimde ader gunu kan degerim hep 200-300 civari olurdu..laboratuar doktoru da ya kimyasal ya gec dollenme dedi.. bu arada pembe akintim 4 gundur araliklarla devam ediyo ama pede veya camasira gelmiyo sadece peceteye geliyo.. 5 gebeligim oldu 2 kez de kimyasal gecirdim 5 gebeligimin 3 unde hep kanamam oldu kronik bi istune gorme sorunum oldu acikcasi ama bebeklerim kanama sirasinda hic dusmedi hep kurtaj oldu.. gec dollenme hic yasamadim ama nasil oluyo hic bilmiyorum..hayirlisi demekten baska care yok sanirim

Tesekkur ederim canim hatirladim tabiki hayirli olsun bebein insallah :nazar::KK200: degerim cok dusuk insallah hayirlisi olsun :dua:
Sağol canım inşallah hayırlısıyla değerim yükselir çok sevinirim :KK200: yarın test yapacak mısın tekrardan . Çok dua edeceğim sana inşallah yüzünü güldürsün rabbim

Sağol canım inşallah hayırlısıyla değerim yükselir çok sevinirim :KK200: yarın test yapacak mısın tekrardan . Çok dua edeceğim sana inşallah yüzünü güldürsün rabbim
2 gun sonra yapalim dediler canim katlamayi gormek acisindan sanirim.. insallah hayirlisiyla saglikla yukselir cok tesekkur ederim canim ben de sana dua edicem insallah bebegine sag saglim kavus :dua::KK200:

2 gun sonra yapalim dediler canim katlamayi gormek acisindan sanirim.. insallah hayirlisiyla saglikla yukselir cok tesekkur ederim canim ben de sana dua edicem insallah bebegine sag saglim kavus :dua::KK200:
Amin canım inşallah Allah razı olsun senin güzel haberlerini bekleyeceğim inşallah :KK200::dua:

Rabbim isteyen tüm anne adaylarına güzel sağlıklı bebişler nasip etsin amin.

Sizinde inşallah bebeğiniz geç döllenme olmuştur ve size tutunur herşey gönlünce olsun

Rabbim isteyen tüm anne adaylarına güzel sağlıklı bebişler nasip etsin amin.

Sizinde inşallah bebeğiniz geç döllenme olmuştur ve size tutunur herşey gönlünce olsun
Çok teşekkür ederim canım inşallah hayırlısıysa öyledir :dua: Allah razı olsun dua eden herkesten :KK33::KK33::KK37:

Tesekkur ederim cnm cevabin icin,bana da cok dusuk geldi daha onceki gebeliklerimde ader gunu kan degerim hep 200-300 civari olurdu..laboratuar doktoru da ya kimyasal ya gec dollenme dedi.. bu arada pembe akintim 4 gundur araliklarla devam ediyo ama pede veya camasira gelmiyo sadece peceteye geliyo.. 5 gebeligim oldu 2 kez de kimyasal gecirdim 5 gebeligimin 3 unde hep kanamam oldu kronik bi istune gorme sorunum oldu acikcasi ama bebeklerim kanama sirasinda hic dusmedi hep kurtaj oldu.. gec dollenme hic yasamadim ama nasil oluyo hic bilmiyorum..hayirlisi demekten baska care yok sanirim
canim neden bir arastirma yaptirmiyorsun Masallah hamile kalabiliyorsun ama dusukle sonlaniyor bence bir arastirt mutlaka engel olan birsey var insallah sagliklik gebelik elde edersin canim

Back
X